![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Merhaba Sn. Nuri Murvet, fotoğraftaki ağacın sanki elleri varmış ve ağzının iki yanına koyduğu elleri ile avazı çıktığınca uzaklara doğru sesleniyor, 'sesimi duyan var mı? '. Esen kalınız. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ne kadar güzel bir bakış açısı ve yorum... Sağlık ve afiyetle kalınız.. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Tura Selam ve saygılarımı gönderiyorum... Merhaba sayın xenkebikec hoşgeldiniz. Şaha kalkmış ,yağız bir Doru At. Ne kadar güzel yakalamışsınız, paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bu, merhabadan sonra paylaşımlarınızın devamını bekleriz. Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İlk kez bir ağacın güldüğünü görüyorum. Bu ağaç da manidar bir tebessüm var. Şöyle kendisini geriye doğru atmış kahkahaya hazırlanıyor. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Alıntı:
Hayvan' a benzetildiği yorumlara katılıyorum. Sayın Tura da elbet daha ilerisini gördü ki... Efendim, o üzerinde uyuyan armadillo, poposunu bir kaldırsa, bırakın tebessümü, taa! döşünden gelen kahkahasını bile duyacağım o ağacın. Öylesine bir hazırlanmış ki ağaç...heves ile hemde. Amma velâkin uykusu da çok mu ağırdır nedir altında kaldığı.... Sağlık içinde kalın inşallah. Cümleten saygılarımla lütfen. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Alıntı: