![]() |
|
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
İyi günler sevgili dostlar. Sn. Murvet hocamız ve sevgili Tura, sağolun. Teşekkür ediyorum. Uzun bir aradan sonra şöyle bir baktım da, ne güzel ve ne ilginç paylaşımlar yapmışsınız. Hepsi birbirinden güzel. Ellerinize, gözlerinize sağlık. Bu fotoğraf'lar da görülen ağacın kabukları nerdeyse yok gibi. Pürüzsüz, parlak bir yapısı ve enteresan oluşumlu görüntüleri var. Ağacın cinsini bilmiyorum. Buna benzeyen selvi ve başka çam ağaçları var ama gövdeleri böyle değil. Onların'ki kabuklu yani yongalı. Ağaç köy mezarlığımızda bulunuyor. ![]() ![]() ![]() (Ayrıca mezarlığımız ile ilgili başka bir detay'da vereyim. Bizim köy mezarlığının altında büyük bir manastır var. Kültür Bakanlığı kazı yapacak ama önce mezarlığın başka bir yere nakledilmesi gerekiyor. Mezarlığın değişik yerlerinde toprak yüzeyine çıkmış, çok sayıda yazılı ve desenli taşlar var. Fotoğraflarını çektim. Onları, forumun konusuna uygun bir bölümünde yayınlayacağım. Herhalde Allianoi ile ilgili bir bölümde paylaşmam gerekecek. Çünkü, manastır onunla bağlantılı). |
![]() |
![]() ![]() |
|
|