![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sayın Tura haklısınız herbir kökü ve gövdeyi birşeylere benzeterek saatlerce gezinti yaptım. Bana çok huzur veren ve kafamı dinlendireceğim engüzel yerlerden biridir. Bu harikalar diyarı memleketim olan Erincan-Kemaliye ilçesindedir. Orta kısımda akan derenin sesi iki yanda da ulu ağaçlar gez gezebildiğin kadar. Şekil bezetmeleriniz çok güzel . Selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Tura, aygün, hozat, fatma sunay Şaşırdım ne söyleyeceğimi.... Kırkkilit otu nelere kadir sayın fatma sunay, siz toplayacağınız bitkileri bahane edin sık sık araziye çıkın bence, gözlerimiz bayram etti. Gezen ayaklarınız, gören gözleriniz dert görmesin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Nuri Mürvet,fatma sunay,Aygün, Hozat, Ayşe Yıldız, ligustrum,Cumhur Tonba. Sayın Fatma Sunay'ın resimlerine yeniden bakarken mesaj 445 2inci fotoğraf. Başı sarıklı bir adam ağacın dibinde yakmış olduğu ateşin iyice tutuşması için ateşi üflüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hayal gücünüzün önünde şapka çıkarıyorum ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın Eser İlhan'nın mesajına katılmamak elde değil bende yorumlarınız karşısında şapka çıkartıyorum... Nasıl bakılması gerektiğini öğrenmeye çalışıyorum ama nafile.... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|