![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili fahriyee, Standart menekşelerde yan sürgünlerin gelişmesine izin vermenin çiçeklenmeyi olumsuz etkileyeceği söyleniyor, hiç denemedim. Bu nedenle chimera ve trailer türü dışındaki menekşelerimde yan sürgünleri çok küçükken koparıyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Menekşeleri yukarıda resimde görüldüğü şekilde yazı geçirmeleri için bir çalışma yapaçağım Yurt dışında güneş enerjisi kullanılarak seralarda ısı ayarlanıyor İstanbulda yazın sıçaklıktan dolayı menekşe satışı neredeyse yok Bu sene yazın sıçak geçeçeği söyleniyor Ne yapmalıyız yazarmısınız Sayın Adanalı ve İzmirli menekşe sevenler |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Sayın maki01, Blue Dragon'dan dört yan sürgün aldım.Çok güzel gelişmişlerdi.Daldal çiçekleri var.Aşağı yukarı bir aydır çiçekte. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Daha önce de söylediğim gibi hiç denemedim sevgili sema62. Özellikle hibrit menekşelerin iri yapraklarıyla tek kökten sağlıklı beslenemeyeceğini düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sanırım yan sürgünlerin gelişmesinde,bunun rolü oldu. Enkısa zamanda foto eklemesi yaparım. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Blue Dragon ve yan sürgünleri
Sayın maki01,ana menekşe ve ayırdığım yan sürgünler.Bir hafta oldu .Zaten ayırmadan önce sürgünün birisi tomurcuklu idi. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
bu yan surgunleri alınca ayırınca ana govdede daha guzel cicekler veriyor benim mor meneksem 4 tane oldu bakalım yavrulear ne zaman ciceklenir |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|