![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
|
Toplantı katılımı biraz zayıftı. Ancak ortam çok samimi ve candan oldu. Rahatca aramızda sohbet edip sorular sorabildik. Gül Batur'u, Mine hanımı, Mehmet bey tekrar gördüğüme sevindim. Bu gün ,tanıştığım İlknur Aşık'la çok hoş vakit geçirdik. NazMurat hanımla da Karşıyaka çiçek festivalinde buluşmaya sözleştik. Menekşem ve kasımpatılarım oldu ![]() Öğretici ve de neşeli geçti ![]() Resimler biraz karanlık çıkmış, paylaşıyorum... ![]() ![]() Zaten arkadaşlar bolca çekim yaptı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-10-2011
|
Organizasyonu düzenleyen Mehmet Bey ve Mine Hanıma , faydalı sunumları ve dağıttıkları afrika meneşekleri için Menekşecibaba'ya teşekkür ederim. 130 dakikalık Video çekimini 2 bölüm halinde Youtube'a yüklüyorum. Agaclar.Net İzmir Afrika Menekşesi Eğitimi 28 Nisan 2012 - YouTube http://www.youtube.com/watch?v=vJWzUPRERU4 Aynı gün Bayındır Çiçek Festivalindeydim. http://www.youtube.com/watch?v=wfgIIi5OrQk Düzenleyen FatihBahce : 29-04-2012 saat 06:50 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-04-2010
|
teşekkkür..
toplantıya emeği geçen ve ilgi gösteren herkeze teşekkürler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
En başta bana moral verip her türlü desteği esirgemeyen Mine Hanım a ve Memet bey e, çekimi yapan Fatih beye ,teknik desteklerinden ve bana hazırlık safhasında yardımcı olan Mustafa bey e teşekkür ederim. Ağaclar net bünyesinde böyle bir imkanı sağlayıp toplantı esnasında arayarak moral veren Sevgili Malina ya ve Adana dan Dilara Hanıma da çok teşekkür ederim. Bir ara Afrika menekşesi Federasyonu denetleyicilerinden İlknur Aşık Hanımı karşımda görünce irkildim.. ![]() Sevgili Acemifüsun u gözlerim aradı salonda. Zoroğlo sevimli kızıyla sürekli bana destek çıktı. İlk defa verdiğim böyle bir zorlu sınavda zorlandığım zamanlarda anneme benzettiğim Gül Batur Hanımın mimikleri ve Mine Hanım ın teşvikleriyle kendimi toparlayarak sunumumu bitirebildim. Sempatik NazMuratın sevimli sorularıyla ve sağ kolum ZiraatMüh. adayı Mtetrn in yardımlarıyla moral buldum. Hasan Tahsin İş Okulu Tarım Atölyesi yetkilisi Adem beyle uzun sohbetler ettik. Sevgili Jezebel , Selis ve yakından tanışıp sohbet edemediğim diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-12-2011
|
Merhaba arkadaşlar. Toplandı oldukça eğlenceli ve bilgi dolu geçtiğini görüyorum katılamadım bir daha ki sefere diye düşünüyorum. Toplantı da emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Mutlulukla kalın .. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili menekşecibaba, Toplantının uygulamalı anlatım bölümü ağırlıklı 2. videosunu izlerken gülümsettiniz beni ![]() Binbir emekle yetiştirdiğiniz ve toplantıda ayırdığınız yavruların dikimine öyle bir dalmışsınız ki, sanki toplantıyı unutmuşşsunuz evde ya da işyerinde yavru ayırır gibi devam etmişsiniz yavruları toprakla buluşturmaya. Duygulandım, gülümsedim ![]() Tekrar kutluyorum, emeğine, yüreğine sağlık sevgili arkadaşım. Bir gün, menekşe seranda yaptığın çalışmaları yayınlayan videonu da izlemeyi diliyorum. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Birde amacım herkes dağılmadan hazırlayıp onları dağıtıma hazırlamaktı , onları yetiştirdim ama esas göstermek istediğim yaşlı bir bitkinin gençleştirilmesi ve taç kesimi video çekimlerinden sonra yaptık. Biz bir grup menekşe sevdalısı İlknur Hanım , Mehmet Bey , Zoroğlu Mehmet Bey , Nazmurat Hanım , Adem Bey , Metetm kardeşim ikaz edilinceye kadar toprakla boğuştuk ve sohbet ettik.Sizler de aramızda olsaydınız süper olurdu. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2010
|
gözlerimiz sizi de aradı inanın. kulaklarınızı çınlattık. verimli bir toplantı oldu. katılan katılamayan herkese sevgilerimi gönderiyorum. menekşecibaba Doğan Beye, Mine Hanıma, Mehmet Beye tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum. tekrardan görüşmek dileğiyle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
|
İzmir'de olmak ayrıcalıktır deyince bana kızıyorlar İzmir'in ne farkı varmış özetlemek isterim... Bir yanda Yüksek Ziraat Müh. Sn Mine Pakkaner, bir yanda bonsai üstadı Sn memet, bir yanda menekşelerin dilinden anlayan ülkemin en iyi koleksiyoncularından Sn menekşecibaba, bir yanda tohumları adeta konuşturan bir üstad Sn Jezebel, bir yanda tarlaların avcılığın uzmanlarından Sn Halil Önen, bir diğer yanda kitap deryası araştırmacı Sn mrduran, bir yandan engelli kardeşlerimizin engel tanımayan hocası Sn Adem Erhan ... Ve daha size sayfalarca yazabileceğim onlarca isimler hâlâ İzmir'de olmak ayrıcalıklı olmaktır sözüme itiraz edebilecek varmı acaba ![]() Toplantıda olmayan (olamayan) üyelerimiz bence çok şey kaçırmadılar en azından o bilgi deryasından video yardımıyla yararlanabilecekler Saygılarımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
İzmirli arkadaşlarımızı kutlarım inşallah bu güzel toplantıları İzmir içinde sadece sizler değil bizlerde yaşarız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
|
Sayın memet hangisi sizsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
|
Mehmet abi sadece kendi resminin olduklarını değil madem el atacaksın abi resimlere benim göbeğide yok et abi çok makbule geçer hani toplantıda en kilolu bendim sanırsam ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
|
Siyah beyaz enine çizgili kıyafet kilolu gösterir o kimse artık ordan yırtar bahanesi bu olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
|
Sunum içim hazırladığımız ve sunum arasında gösterdiğim video yu sizlerle paylaşmak istiyorum. Açan Afrika Menekşeleri - YouTube |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2007
|
Bu hafta çok yoğundum. Bir haftadır anca girebildim. Çok güzel ve aydınlatıcı bir toplantıydı, ancak katılım biraz azdı. Sevgili Menekşecibaba bence siz beni gözünüzde büyütüyorsunuz. Menekşe konusunda bilginiz konusunda zaten hiçbirimizin kafasında şüphe yok. Konuya ne kadar hakim olduğunuz toplantıda da açıkça görülüyordu. Elbette toplum karşısında konuşmak kolay bir iş değil. Sizi tebrik ediyorum. Daha çok kalabilmeyi isterdim. Daha uzun kalıp görüşebilmeyi çok isterdim. Ama uzun bir dönüş yolculuğu beni bekliyordu. Ayrıca toplantıda çok merak ettiğim Jezebel'le tanışma fırsatı buldum. Tam da beklediğim gibi biri.Bir çok üyeyle tanışmak ve Memet Bey ile Mine Hanım'la tekrar görüşmek çok güzeldi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2010
|
ben kendimi bile tanıyamadım. bir de her fotoğrfarta en öndeyim. ama bence makina bozuk ![]() bizler kilolu falan değiliz. Fotoğraf en az beşer kg eklemiş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-01-2013
|
nihayet sitenizi buldum L/A Çalışmalarınızda başarılar diler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-03-2013
|
Çok güzel ve keyifli olmuş,2014 te izmir de tekrar yapılmasını arzularım,katılmayı çok isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-01-2019
|
tüm yorumlar çok güzel bu forum ne güzel ya yemyeşil |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|