agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Evdeki Bitkilerimiz (Salon, balkon, teras) > Afrika Menekşesi (Saintpaulia ionantha)
(https)

Beğeni Düzeni22561Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 18-02-2012, 18:58   #1
Ağaç Dostu

fahriyee's Avatar

Giriş Tarihi: 23-03-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi katmer Mesajı Göster
Hiç bir sakıncası olmaz sevgili demircool. Ben suçlar diye lafın gelişi söyledim... Sizinle ilgisi yok)
Benim verdiğim bilgiler de kendime ait değil zaten. Üye olduğumda bir hafta on gün kadar 1. sayfadan itibaren paylaşımları okudum. Önemli bulduğum yerleri not ettim, anlamadığım ya da takıldığım yerleri sordum. Maki, Katmer, Özlem aynen size açıklama yaptığı gibi bana da usanmadan anlattılar(diğer üyelerimizle de çok bilgi paylaşımı oldu)
Hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Ayrıca her zaman bir soruya bu kadar çok kişi açıklama yapmaz Sevgili demircool, oldukça şanslı gününüzdesiniz haberiniz ola...
Ben de bu ilgiyi görmüşken bir soru sorayım diye kendimi zorluyorum ama aklıma birşey gelmiyor sinir oldum...

fahriyee Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-02-2012, 20:05   #2
Ağaç Dostu

demircool's Avatar

Giriş Tarihi: 02-02-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fahriyee Mesajı Göster
Benim verdiğim bilgiler de kendime ait değil zaten. Üye olduğumda bir hafta on gün kadar 1. sayfadan itibaren paylaşımları okudum. Önemli bulduğum yerleri not ettim, anlamadığım ya da takıldığım yerleri sordum. Maki, Katmer, Özlem aynen size açıklama yaptığı gibi bana da usanmadan anlattılar(diğer üyelerimizle de çok bilgi paylaşımı oldu)
Hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Ayrıca her zaman bir soruya bu kadar çok kişi açıklama yapmaz Sevgili demircool, oldukça şanslı gününüzdesiniz haberiniz ola...
Ben de bu ilgiyi görmüşken bir soru sorayım diye kendimi zorluyorum ama aklıma birşey gelmiyor sinir oldum...
çok sağolun minnettarım verdiğiniz cevaplar için.Hepsi benim için çok değerli.Aynen uyguluyorum söylediklerinizi.

demircool Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-02-2012, 20:27   #3
Ağaç Dostu.

katmer's Avatar

Giriş Tarihi: 16-09-2008
Galeri: 167
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fahriyee Mesajı Göster
Fahriyeeciğim sana katılıyorum. Bir cevap patlaması olmuş Aklına soru gelmemesine gelince, demek ki ne yapman gerektiğine karar verebilecek kadar deneyim kazandın)

katmer Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2012, 17:10   #4
Ağaç Dostu

fahriyee's Avatar

Giriş Tarihi: 23-03-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi katmer Mesajı Göster
Fahriyeeciğim sana katılıyorum. Bir cevap patlaması olmuş Aklına soru gelmemesine gelince, demek ki ne yapman gerektiğine karar verebilecek kadar deneyim kazandın)
Teşekkür ederim gülüm, sizin sayenizde oldukça fazla yol katettim. Ama asla iyi biliyorum diyemem. Menekşelerde hala sorun yaşamaktayım. Bildiğim ve uyguladığım yöntemi ayrıntılarıyla anlatırım. Akıl akıldan üstün diye düşünerek, farklı bir bakış açısı olan arkadaş varsa onun fikrini almak için beklerim. Yıllar oldu ama hala öğrencilik yıllarım gibi daha çok bilgi sahibi olmak istiyorum.
Artık pratikte başarılı olursam bir de menekşe bakımı ile ilgili tez hazırlarsam site yönetiminden bir ünvan alırız herhalde...

Düzenleyen fahriyee : 19-02-2012 saat 17:13 Neden: imla hatası
fahriyee Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025