![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2006
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-01-2007
|
Afrika menekşesi fanatiği olarak aranızda olmaktan mutluyum. İsteyenler olursa çiçeklerimin yapraklarını sizlerle paylaşabilirim ve hatta ben derim ki MÇK(Mum Çiçeği Kardeşliği) gibi biz de bir kardeşlik oluşturalım paylaşalım! hazır bahar gelmeden budadığımız yapraklar boşa gitmesin.. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
|
Ben evdeki afrika menekşelerimin yapraklarını budayıp üretmek istiyorum. Bu işlem için yaprakları en yakın ne zaman kesmeliyim? suya mı koyup köklendireyim yoksa direk toprağa(nasıl bir karışımlı) mı dikeyim? Oksijenli su bana ne kadar yardımcı olur ve nasıl kullanmalıyım? Çok soru sordum sanırım cevaplarsanız ürettiğim menekşeleri sizlerle de paylaşmayı düşünüyorum.. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2006
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
|
oksijenli suyu nasıl, ne ölçüde ve ne kadar sıklıkla uygulamalıyım sizce..?. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
agaclar.net
|
Bu konuda detaylı tarifler vermiştim, forum içi arama makinası ile bakınız. Çelikleri diktiğinizde ve 10 gün sora uygulayınız. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
benimde tuhafıma gittiği için sizlerle paylaşmak istedim.Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyoruz |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-12-2006
|
bir soru
Merhaba, Ben yeni üye oldum siteye.Bi sorum olcak ama her yeni üye gibi yanlış yere yazıyor olabillirim.Ben şunu sormak istiyorum.Çiçeklere meraklı biriyim ama fazla anlamıyorum.Benim merak ettiğim çiçeklerle ilgili genel bir soru.Şimdi bir çiçekçiye veya seraya gittiğimizde şunu görüyorum tüm bitkiler çok güzel çok canlı cıvıl cıvıl çiçek açmış ama aldığımızda ordaki gibi olmuyor. Bunun sebebi nedir?Mesela menekşeler bile küçücük ama bol bol çiçeği var.Bu nasıl oluyor? Ayrıca bunla ilgili bilgilerin olduğu bi link varsa verirseniz sevinirim.Tekrardan özür dilerim... |
|
|
|
![]() |
|
|