![]() |
|
![]() |
#7561 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
katılıyorum Fahriye,çürük yaprak temizlenmeli,bıçakla toprak hafifçe eşelenip havalandırmalı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7562 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler arkadaşlar ![]() ![]() Sevgili sema62, Birinci fotoğrafta geri planda da olsa menekşenin saksı dışındaki bölümü yer alıyor. Fotograf makinama bir süre oğlum el koydu. Çiçekleri geçmeden alabilirsem istediğin fotoyu çeker , eklerim ![]() Düzenleyen maki01 : 11-12-2010 saat 15:33 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7564 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-09-2007
|
Bu da benim pencere onu menekse tarlamdan bir parca Ondekiler biraz azmanlastilar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7566 |
Ağaç Dostu
|
Tarlaların en güzeline sahipsiniz sayın zappie, ellerinize sağlık. Fitilleri iptal etmiştim. Özellikle yavrular için yeniden başlasam mı diye düşünmeye başladım. Rus menekşe yetiştiricilerinin sitelerinde, fitilli uygulamada gübrenin, ambalaj üzerinde yazan dozun dörtte birinden de daha düşük dozda verilmesi gerektiği yazılıyor. Ne dersiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7567 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-09-2007
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7568 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-11-2010
|
Maki 01 inanılmaz güzel bir şey o menekşe.Benim eşim Adanalı .Bir an Adanaya gelip sizinle tanışmak istedim.Sizler bu değişik renkleri nereden buluyorsunuz?Rus arkadaşlardan mı?Bende edinmek istiyorum.Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7569 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Teşekkürler
Alıntı:
. Sanırım bakımınızdan.Tebrik ederim Düzenleyen sema62 : 11-12-2010 saat 22:07 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7570 |
Ağaç Dostu
|
Benim açmayan inatçı şaşkoloz menekşelerimi kıskandırmak için dün gittim en güzelinden çiçekli goncalı bir menekşe aldım koydum yanlarına beklemedeyim ![]() Beyaz kenarı fırfırlı pembe menekşem hoşgeldi.. Konyada ki arkadaşlara duyurulur Arelya çiçekçilikte envai renk çeşit ve çok sağlıklı menekşeler gelmiş 5TL.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7576 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili faruk muhteşem,hepiside son eklediğin menekşe benim sorduğum menekşe. Nasıl etsekte bulsak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7577 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2010
|
Teşekkürler Sevgili Mirbe.Birçok kez baktım farklı renk yoktu,dediğiniz gibi çeşit çoksa bir de ben uğrayayım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7579 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2010
|
Sayın Zappie ve Faruk;düşman çatlatacak şekilde arka arkaya menekşe sıralanır mı?Çok ayıp sizin yaptığınız... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7581 |
Ağaç Dostu
|
Sphagnum Yosununda Deneme
Kısa süre önce menekşe üstadı Faruk kardeşimden gelen yapraklardan birkaçını sphagnum yosununa diktim. Bugün itibariyle hepsinde köklenme %100. Kökler artık bardak dibinden de görünür hale geldi. Darısı topraktakilerin başına. Yosundan bir görüntü ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7584 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Sayın Faruk, bu şekilde yavrulaması ne kadar zaman aldı acaba? Yapraklar köklendikten sonra ne kadar zamanda yavrular görünmeye başlar merak ettim. Bu durumu hava koşulları ve çelikleme zamanıda etkiler mi acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7586 |
Ağaç Dostu
|
Sayın zappie, sayın Faruk menekşeleriniz çok harikalar.Ellerinize sağlık. Hepsinin saksıları küçükmü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7588 | |
Ağaç Dostu
|
Küçük saksı
Alıntı:
Şuanda onaltı saksı yavrularım var. Küçük yoğurt kasesiyle, satın aldığımız menekşe saksılarında. İnşallah bu saksılarda başarabilirim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7589 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-03-2009
|
Merhabalar uzun bir aradan sonra tekrar sizlerleryim benim menekşelerim yavru verdi toprağa dikincede soldular nedendir bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi?şimdiden teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7590 |
Ağaç Dostu
|
Fahriye hanım elimde ki chimeralar yapraktan üretim değil. Ama uzun zamandır bendeler. Chimeralar için yapraktan üremez deniliyor. Yapraktan yetiştirdiğim yavrular çok yakında çiçeklenecekler. Çiçeklendiği zaman fotoğrafları ile birlikte eklediğim zaman chimeraların yapraktan üretilip üretilmediği hakkında bazı sorular yanıtını bulacak. ![]() Düzenleyen Faruk : 12-12-2010 saat 11:13 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|