![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-09-2007
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzeller sevgili sevgili zappie, güzel günlerde büyütün. Sevgili klubnikan'nın kataloğunda da benzer menekeşler var diye hatırlıyorum. Bizim sözünü ettiğimiz çilli menekşe ise Yalova'daki seralarda sık rastlanan bir tür ama bulunduğumuz illere malesef gelmiyor. Maviler daha dairesel, minik benek gibi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu mesajımda yabancı bir siteden kök çürümesi ile ilgili güzel bir metnin çevirisini yaparak paylaşmıştım. Burada yazılanları uygulayarak pek çok menekşemi kurtarabildim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2010
|
Ben de geçen yaz Koçtaştan çilli menekşe almıştım.Fakat çiçek ortasındaki sarı kısımlar(polen galiba) pamuklanmış gibi idi.Belki diğerlerine bulaşır sıkıntı olur diye vermiştim.Arasıra denk geliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
http://www.agaclar.net/forum/showpos...postcount=6125 Benimki 4 ve 5 nolu resimdeki gibi.Bunu tekrar toprağa diksek kök yapar mı?Çiçeği kurtarmak istiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2010
|
Sevgili Klubnika sana küsüm ama menekşelerini görünce güzel günlerde büyüt demekten kendimi alamayacağım. Sevgili Faruk ellerine sağlık. Bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Sevgili Klubnika hayatımda hiç görmediğim menekşe çeşitlerini sizde gördüm. Hepsi çok çok güzel. Emeğinize sağlık. Tebrik ediyorum. Sanırım hepsi fitilli sulamada. Teşekkürler. Sevgili Faruk sizinkilerde çok güzel. Diğerlerini merakla bekliyoruz. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah çiçekleriniz çok güzel sevgili klubnika adeta büyülendim güle güle büyütün.Ben yapraktan çoğaltmayı beceremiyorum galiba suya koyduklarım çürümeye başladı torfa diktiklerim de solgun duruyor yapraklar yumuşak siz nasıl başarıyorsunuz? eskiden tuttururdum şimdi tutmuyorlar bir türlü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Üzerine sera etkisi yapacak bir pet şişe veya naylon geçirin arada havalandırın tutuyor. Benim diktiklerimde yavrulamaya başladı. Suda bende başarılı olamamıştım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-11-2010
|
Sevgili Faruk,sizin menekşelerde çok güzeller.1587 nolu mesajınızdaki 3.menekşe(Bordo) yerli mi? Sizin de emeklerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2007
|
Faruk bence sende artık profesyonelliğe doğru ilerlemelisin. Bu menekşelerde her zamanki gibi mükemmel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Bunlar da benimkiler.. Çok amatörce bir çekim oldu ..Fotolar hiç net değil. Kamerayla çektim ama galiba ayarsız biraz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-07-2010
|
Alıntı:
tesekkür ederim, peki nasil bir ortamda tutmam gerekiyor, su an hepsi pencerenin önünde mermerin üstünde ve altinda kalorifer yaniyor |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
[ATTACH][ATTACH]186396 [/ATTACH][/ATTACH] [ATTACH]186397 [ATTACH]186398 [/ATTACH][/ATTACH] Bunlar da diğer resimler, yeni üyeyim diye kimse benim kızlarıma yorum yazmıyor çok kıskandım. Faruk bey ve Klupnika hanım menekşeleriniz çok güzel güle güle büyütün inşallah benim kızlar onları görürler de ibret alıp açarlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili mihrican, öncelikle hoşgeldiniz. Menekşeleriniz elbette güzeller. Beğeni mesajlarını pek fazla yazmamaya özen gösteriyoruz. Yeni başladığımda ben de siz gibi düşünmüştüm, ama öyle değil. Bir de şu adrese uğrarsanız sizi daha iyi tanımış oluruz. Sevgiler... http://www.agaclar.net/forum/showthr...=2595&page=323 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim o adrese bir kaçgün önce uğrayıp kendimi tanıtmıştım. Ayrıca ben menekşelerime sadece övgü için yorum yapılmasını istememiştim yanlış anlaşıldım galiba. Daha çok bana önerilerinizi almak istedim.Kaçgündür foto eklemeye çalıştım ancak bu kadar becerebildim.Görüntüler için herkesten özür diliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|