![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Çok teşekkür ederim sevgili klubnika. Deneyeyim bakalım. Benden de sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Selam. Bebek menekşeleri ğördükce icim kığır kıpır ne güzeler elerinize saglık . bu seferde su ve toprak karışşımına düşünüyorum yaprak üretimini .denemeye devam başarana kadar ![]() bu menekşeler netten cok begeniyorum işalah bunları bulurum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-03-2007
|
Arkadaşlar merhabalar... Çam gübresi ile ilgili sorular olmuş. Hemen açıklamak istiyorum. Çam gübresine menekşelere çok yarayan ve onların sevdiği bir toprak biçimi diyebilirim. Ben özellikle Ege Bölgesinden temin ediyorum çam gübresini. Çam ağaçlarının dibindeki yumuşak 2-3 cm.'lik kesim çok yararlı. Büyük bir çam ormanın içine girince, çam yapraklarının örttüğü üst katmanı açıyorum. Daha sonra alttaki 2-3 cm.'lik kesimden istediğim kadar alıyorum. Zira toprağın bu kesmi, en az 4-5 yıllık çam yaprakları ve onların çürümüş hali. Birçok mineral açısından da zengin. Bayram tatilimde gideceğim yine Ege'ye. Orada uygulamalı resim de çekerim. Çok yumuşak ve su tutma kapasitesi yüksek bir bitki toprağı. Sizler de görürsünüz böylece. Bir de sakızlık dedikleri bir bitki var. Onun da dibindeki toprak yumuşak oluyor ama denemedim hiç. Bakmak lazım. ![]() Herkese bol çiçekli günler... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|