Bugünlerde coşan beyaz meleğimi sizlerle paylaşmak istedim.

) Çam gübresinde açtı hayata gözlerini, şimdi 1,5 yaşında. Halinden de çok memnun.
Bu yaz, sıcaklar yüzünden menekşelerimiz çok bunaldılar. Minik yavrularımız bile ancak kendilerini toparlamaya başladı.
Arkadaşlar eklediğim bu resmim üzerinde bir şeyler söylemek istiyorum. 4 tane menekşeme numara verdim (1-4 şeklinde). Bu numaralı menekşeler dışındaki diğer 9 küçük saksıdaki menekşelerim, 3 ve 4 numaralı olan yapraklardan ürediler ve çoğaltılarak ayrı ayrı dikildiler. Fakat ana yapraklar o kadar tazeydi ki, kıyamadım ve yeniden diktim onları. 3 ve 4 numaralarda görüyorsunuz. Ki ben 4 numaralı menekşe yaprağını, hiç beğenmiyordum anaç menekşemin üzerinde, yaprağın yarısı yoktu çünkü. Kötü bir görünüm sergiliyordu. Kopardım ve istemeye istemeye dikiverdim. Fakat favorim oldu şimdi, bana bir sürü minik yavru verdi.
1 ve 2 numaralı menekşeler ise ayrılmayı bekliyorlar. Birazcık daha büyüdüklerinde, ayırıp onları da paylaşırım sizlerle. Nedense ana yapraklara kıyamıyorum, vefa borcum var sanki onlara.

)