![]() |
|
![]() |
#6271 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2010
|
Merhaba fahriye hanım bayıldım menekşelerinizin renklerine umarım benimde yeni ektiğim menekşelerim bu kadar güzel olur |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6273 |
Ağaç Dostu
|
Bir kargo ancak bu kadar özenle hazırlanabilir.... Heyecanlı bir takip ve bekleyişin ardından Sevgili Klubnika'dan gelen koliyi açtım. Gazeteleri aldım. ![]() İlginç, kaç menekşe var acaba içinde? ![]() Ne kadar özenli sarılmış. Karton, poşet... ![]() Kahve fincanın kulbu için bile yuva yapılmış. Böylece daha sağlam ve dengeli hale gelmiş. ![]() Ve içinde özenle sakladığı, koruduğu karton poşete saksısıyla yapıştırılmış bir masum mor menekşe, ağlamıyor ama ![]() ![]() Toprağı, saksı ile birlikte streçlenerek korunmaya alınmış. Sevgili Klubnika, Afrika Menekşesi yetiştiriciliğinizdeki başarınıza imrenmemek elde değil, ya hazırladığınız kargoya... Kutluyorum ve sevgiyle öpüyorum sizi. Yüreğinize sağlık... Düzenleyen maki01 : 11-07-2010 saat 19:25 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6275 |
Ağaç Dostu.
|
Güle güle büyüt makiciğim ![]() ![]() Dün buluştuğumuzda sevgili klubnika "sen gönderemezdin" derken ne demek istediğini pek anlamamıştım. Gerçekten ben bu kadar profesyönelce gönderemezdim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6276 |
Ağaç Dostu
|
Tesadüf misafirim vardı. Çok heyecanlandım. 3 kişi ancak zedelemeden açabildik ambalajı. "Sıkı tutun", "hayır,dokunmayın, çekin ellerinizi " Arkadaşım o halimi görünce çok şaşırdı. Artık, çiçek sevdasından vazgeçmemin akıl ve beden sağlığım açısından zorunlu olduğunu düşünüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6279 |
Ağaç Dostu
|
Rus menekşeleri ya da sevgili klubnika'nın yetişkin menekşeleri çok iri. Yapraklar standart yaprakların 2-3 katı büyüklüğünde. Ben de kargoya vermeye cesaret edemezdim, etsem de yollarda o yaprakları koruyamazdım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6280 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili maki güle güle büyütün çok güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6281 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6282 |
/
|
Dilara abla, iyi geceler. Güle güle büyütün, ben de sevindim sağlam gittikleri için. Onları yıkayabilirsiniz, yalnız musluk altında sadece yaprakları tutun, su kesinlikle büyüme noktasına kaçmasın ve duş yaptıktan sonra kurumayı gölgede ve cereyan olmadığı yere bırakın. Gece yaparsanız sabaha kadar kururlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6284 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2010
|
Teşekkür ediyorum Sevgili Tuya ve Menekşesever.Çiçekçiden aldım,2. kez açtılar.Ama mor beyaz olanın yaprakları yumuşamış,bugün saksısını küçülttüm,kökte çürüme yoktu, inşaallah canlanır.Sevgili Maki ve Katmer bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için teşekkürler.Güle güle büyütün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6285 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Sevgili Maki01 güle güle büyütün. Çok güzeller. Size gelen paketin sevgili Kulibnikanın menekşe hayranlığını çok güzel dile getiriyor. Kutluyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6287 |
Kaybettik
|
Sevgili maki gözünüz aydın, güle güle büyütün menekşelerinizi. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6292 |
Ağaç Dostu
|
Emel'cim, çiçekler yolculuk sırasında biraz hırpalandıkları için fotoğraflara güzelliği tam olarak yansımadı. Özellikle 1. fotoğrafdaki menekşe senin gibi mor tutkununun çok seveceği bir tür. Açık liladan- koyu mora her tonunu görebiliyorsun bir tek çiçekte ![]() Düzenleyen maki01 : 11-07-2010 saat 15:08 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6293 |
Ağaç Dostu
|
merhaba maki01 seni kıskanmadım desem yalan olur ![]() hepsi çok güzeller güle güle büyüt ne diyeyim darısı başımıza ![]() ayrıca klubnika yıda tebrik etmek isterim sanırım ondan öğreneceğim çok şey var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6296 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzeller sevgili Jezebel, sanki aralarında picasso ya da apachi deniler türün yavrusu da var ![]() Kardeşleri de iyi durumda. Sera amaçlı kutuda dursalar da sadece akşamları kapağını kapatıyorum. Adana çok sıcak, kapağı her açtığımda küf kokusu geliyor sanki... ![]() Beğenilerini ileten arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6297 |
Ağaç Dostu.
|
Yarın ben de yavrularımı ekleyeceğim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6298 |
Ağaç Dostu
|
en kısa zamanda bende ekleyeceğim ama seninkiler kadar güzel değiller sevgili jezebel senin menekşelerin çok sağlıklı görünüyor güle güle büyüt inşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6299 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili arkadaşım katmercim, dört gözle bekliyorum mini kizlarını. Düzenleyen sevim4 : 12-07-2010 saat 20:30 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6300 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2010
|
Siteyi yabancı gelin telaşı kapladı.Hayırlı olsun arkadaşlar güle güle büyütün.Fitilli sulama yapan arkadaşlara bir sorum olacak.Şeffaf bardaktaki menekşe yavrularıma fitil uygulamıştım.Şu aralar bardakların yan yüzeylerinde yeşillenme gördüm.Sürekli ıslak kalmasından kaynaklandı galiba.Sebebi ne olabilir?Sizlerde var mı ve herhangi bir girişimde bulunmak gerekir mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|