View Single Post
Eski 19-05-2012, 22:17   #949
GÜLSEN_
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2011
Red face

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sûz-i Dilârâ Mesajı Göster
Gülsen Hanım ben sizin için mor-beyaz iki katlı gloksinya yaprağı diktim şu anda köklendi, toparlanır, filiz ve yumru oluşturabilirse size göndereceğim. Verdiğim sözü unutmam endişeniz olmasın buzdolabının kapağında notunuz var Hatta K.Maraş'a giderken belki Antep'ten geçeriz, buluşur elden teslim ederim size.
benim can arkadaşlarım hepinize güzel gönlünüzden dolayı çok teşekkür ediyorum ben şuanda izmirdeyim kızımın yanına gelmiştim ne mutlu banaki izmir karşıyakada çiçek festivaline denk geldim hatta siteden 7 üye arkadaşımla tanışma fırsatımda oldu ne kadar mutlu olduğumu anlatamam hele birde festivalde gloksinyalarla karşılaşmam mutluluğuma kat kat mutluluk kattı, ama gloksinyaları aldığımda henüz tomurcukları açmamıştı onun için renklerini bilmeden aldım, bir gün içinde açtılar 2katmerli kenarı beyaz çerçeveli mordu diğeri ise yine katmerli kenarı beyza çerçeveli krmızı çıktı biri tek kat pembe çıktı onuda geri götürdüm değişmeye ama yine açmamış olduklarını gördüm rast gele biriyle değiştirdim oda katmerli kırmızı çıktı saolsun çiçekçi birde üstüne hediye verdi oda beyaz çerçeveli krmızı çıktı yani anlıycanız arkadaşlar 5 saksı ve hepsi katmerli gloksinyalarım olduama sevgili suz_i dilara gaziantebe gelme gibi bir şansın olursa seninle tanışmak beni çok mutlu edcektir can arkadaşım sevgiyle kal

GÜLSEN_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön