View Single Post
Eski 14-05-2012, 21:44   #2489
mrduran
Ağaç Dostu

mrduran's Avatar

Giriş Tarihi: 20-08-2011
Eh pes yani efendim,

Arabayı bile baştan çıkardınız. Sanmam ki araba nostalji takılsın. Bakıyor çevresine, görüyor bir çılgın enerji (maşallah), eee.. siz demiştiniz deli deliyi ama orada ama burada mutlaka bulur diye)). Mecburen çarkı çevirene uyuyor veya uymak zorunda bırakılıyor. Halinden memnundur muhakkak. Yani ben araba konusunda şahsen size gülmedim.

Ama eminim ki araba bu işe çok gülüyordur. Ve kimin karşısında olduğunu anlamıştır şimdiye dek. İlerisi için kafanızdakileri okumaya da çalışmaktadır efendim.

Gördükleri yeter garibime, duymasına gerek yok.

Her şey çok güzel Berrin hanım, dilerim tüm çevreniz ile nice seneler sağlık içinde sürsün.

Sayfanızdan çok güzel bilgiler de alıyorum şahsen, şıkırtı, ıngılışık gibi. Sayın hk50' nin ''elliğine'' büyüdüğüm köyde, eğer yanlış hatırlamıyorsam ''cırnak'' derlerdi(45 sene geçti- özür).

Okula giderken bindiğimiz körfez vapur kaptanlarının da çiçek sevgisi olduğunu hatırlıyorum. Kaptanlarımızı selâmlıyorum şahsınızda.

Anneler gününüzü kutlar, her iki elinizden hürmetle öperim. Sağlık içinde ''plus dalya'' inşallah.

Akıllı veya deli tüm dostlarınıza saygılarımı sunarım. Size takılsınlar, biraz terlemekle birlikte kâr hanelerine yazılır şüphesiz.

Eşinize ve yeğenlerimize selâm hürmetler. Cümleten ALLAH 'a emânet olunuz inşallah.

Saygılarımla lütfen.

mrduran Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön