Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi maki01
Biberlerin ne güzel gelişmiş öyle , benimkiler gördüğün fide boyutunda hala.
Nane, domates , maydanoz ne ararsan var. Kısır için dışardan bir şey almak gerekmeyecek sevgili ddmk, önce kısır yiyelim , sonra kahvelerimizi içeriz
Bu arada fırtına çok şiddetli, balkonda askıda olan tüm saksıları yer indirip, en az etkilenecekleri yerlere çektim. Tüm Türkiye'yi etkisi altına aldığını söyleniyor. En az hasarla atlatmayı diliyorum.
Sevgiler
|
Ablacığım benim balkon zaten hep rüzgarlı ama dün çok kötüydü. Hoş hala rüzgarlı
salatalık fidesinden biri boynunu bükmüştü ama şimdi biraz başını doğrultmuş. Ama hala korunaklı duruyor yerine almadım. Zahterlerimin saçları çok dağıldı ama sıkıntı yok.
Evet kısırlık herşey mevcut biz mehmetle 1 defa az malzemeli olsada ( domates salatalık, biber eksik ) yapıp yedik ama o az malzeme bile çok lezzet vermişti. Unutmadan birde patates salatası yaptık, Arada da kopartıp salatalarımıza lezzet veriyoruz. Mesela annemler geldiğinde onlara adını bile bilmedikleri zahteri değişik yerlerde kullanıp tatlandırdım.
1 günde gelin beraber kısır yapıp yiyelim gerçekten... Sizlerin sohbetiyle daha da lezzetli olur kısır