Konu: Greenpeace
View Single Post
Eski 07-04-2012, 17:28   #108
malina-x
Ağaç Dostu
 
malina-x's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-07-2004
Şehir: -
Mesajlar: 3,991
Konu baştan beri aynı konu, başlık değişti, bu konudan en az 4,5 adet farklı konu çıkar herhalde.

Birbirinden farklı iddiaları peş peşe yazarak greenpeace hakkında karşı propaganda yapıldığı yüzünden karıştım.

Alıntı:
Greenpeace tüm teknolojik gelişmelerin karşısında
Merak ediyorum acaba çevre ile uyumlu sistemlerin, uygulamaların da karşısında durmuş mu? elektrikli otomobiller, yenilenebilir enerji kaynaklarının karşısında durmuş mu? Güneş, rüzgar enerjilerine karşılar mı?

Alıntı:
ürün ve hizmet maliyetlerini arttırma dışında hiç bir çözüm getirmeyen bir organizasyon.
Çözüm bulmak onların işi mi? Sistemle ilgili herhangi bir eleştiri yapsanız, çözmek sizin işiniz mi olur? Ürün maliyetlerin artması mı önemli çevre ve insan sağlığı mı? İnsanın sağlığının maliyeti nedir?

Alıntı:
"KYOTO protokolüne İMZA kampanyası"
Bu konu forumda konuşuldu galiba yoksa da açıp oradan devam edelim.

Alıntı:
Özet olarak Moore diyor ki; "çevresel hareket bilim ve mantığı bırakıp duygu ve sansasyonla hareket etmektedir."
Konu çevre, insan sağlığı olunca duygusal olmamak mümkün mü?

Bilim ve mantığı bırakıyorlar eleştirisine katılmam mümkün değil, çünkü bunları bıraktığınızda ne ile hareket edeceksiniz? Bilimi belirli bir yöne doğru kullanıyorlar.

Alıntı:
Bu örgüt içerisinde çok sayıda iyi niyetli ve gönüllü kişiler olduğu kadar örgüt merkezi politikalarının çok daha planlı ve "finanse edilen" (!) yolları izlediği kanaatini taşıyorum.
Finansmanından neden rahatsızlık duyuyoruz?

Bu kadar savundum madem gidip helalinden 5 tl bağış yaparak katkıda bulunayım.

malina-x Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön