View Single Post
Eski 28-03-2012, 20:18   #2056
mrduran
Ağaç Dostu

mrduran's Avatar

Giriş Tarihi: 20-08-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Merhabalar sevgili mr duran...Evet genel temizlik için üçgün yetti...Üstelik bu defa şansıma yardımcı bey de yoktu..Silivri de bir boya işi almış ;tabi ki onu atlamasına imkan yoktu..Tanrı bana hep yardım eder..Şükür olsun ..Arı vız vız....))

dediğiniz bir ayda da otlar yolunur..bazı saksılardaki çiçekler yenilenir... Ama bahçenin işi hiç bitmez, yaz kış, sonbahar ilkbahar...Zaten bende bunun icin seviyorum bahçeleri...

Yoksa öyle heryer güllük gülistanlık , içinde alıp çayını sigaranı ; salınmak da devamlı bana uymaz ,sıkılırım...Mutlaka yapılacak birşeyler olmalı ?...değil mi efendim...)))

ailece selam ve sevgiler sizlere....)

Merhaba efendim,

İfade edemedim özürler lütfen.

1 ay lafım kesin netice için idi.
Dedikleriniz ben ve ben gibiler için.

1 ay sonra sizin bahçenizi, geçen seneyi baz alarak düşününce ''Berrin Hanım gülistanı'' olarak düşündüm. Her şey çiçek açmış, öbek öbek soğanlılar, saksılar, sellukalar, ortaya yeni yaptırdığınız öbeğin etrafı çiçek deryası.. tabii ki martı, deniz, ördek, kuş, boyanmakta olan tekneler kesinkes deniz ve Uğur yeğenimin yeni enstruman çalışmaları..

Yani bitmiş hali ve sefa sürme/keraât vakti başlangıcı efendim.

Arılara bile sol çeken biri...

Sigara taşımanızın tek gerçek nedeni de bence tütün basma durumlarında acil yardım malzemesi olması.

Sağlık dileklerim ve saygılarımla lütfen.

mrduran Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön