Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı
Tövbe demiştik değil mi, sayın ttrurt'un da ifade ettiği gibi biz iflah olmayız.
Yine 20 viyol tohum ektim, binlerce fide çimlenecek, kısaca bahçem yine arap saçına dönecek
Bu hastalığın tedavisi olmadığını anlıyorum artık.
Ama yine de güzel gelişmeler oldu, meselâ mevsimlik çiçekleri yok denecek kadar azalttım, artık ortama uygun olmayan bitkilerle inatlaşmıyorum.
Evet çok fidem olacak belki ama ben onları mümkün olduğu kadar gözlerimi rahatsız etmeyecek şekilde yerleştirmeye çalışacağım, inşallah başarırım 
|
Merhaba efendim,
Böyle güzel konulu bir başlığı ilk görmenin şaşkınlığı içinde söylenmiş sözler farz edin ve beni af edin lütfen.
... berbere gider 3 tel saçı ile, sağa tara der bir tel kopar, sola tara der 2. nci bir tel kopar..''bırak dağınık kalsın kardeşim'' der.
Her hangi bir yere çekmeyin efendim, fıkra sadece ve benim aklıma gelen bu şu anda.
Dünyada uygulanması en zor şeylerden biridir ''Düzen sağlamak, disipline etmek...'', hele konu tabiât ise daha da zor bence.
Kiraz kalsın, asmaya yeni tür aşı, altında sabah kahvesi..
Hoş görünüze sığınarak ''bırakın dağınık kalsın lütfen'' efendim.
Sağlıkla kalın ve de tabiâtı ürkütmeden yavaş yavaş değiştirip disipline etmeniz dileklerimle, yoksa pır diye uçabilir

)).
Saygılarımla lütfen.