View Single Post
Eski 28-03-2012, 19:39   #94
mrduran
Ağaç Dostu

mrduran's Avatar

Giriş Tarihi: 20-08-2011
Merhaba efendim,

Kolay gelsin, siz de ben gibi baharat ve yeşilliklerle başlamışsınız ve de sonrası gelmiş işin içine girdikçe maşallah.

Balkonunuz harika olacak bu yaz inşallah, çok geniş güzel bir balkon.

Balkonunuza 3-4 mt. uzunluğunda, 20 cm genişliğinde tahtalar ve altlarında 10x10x15 tahta takozlar(istediğiniz renge boyayabilirsiniz)..üzerlerinde saksılar,,,böylece sıcaktan daha az etkilenme ve dolayısı ile daha küçük saksı kullanma imkânı..

Çevrenizdeki marketlerde bulabilir veya inşaatlardan parasını vererek rica edip bir marangozda uzunluk balkonunuza göre ve 20 genişlik sağlanacak şekilde 2 ye bölerek kullanabilirsiniz. Dayanıklı ve estetik bir ürün.

Sağlıkla kalın inşallah.

Saygılarımla lütfen.

...Plywood (Beton Kontraplağı): Bu malzemelerin yüzeyleri polimer membran kaplanmış veya suya dayanıklı özel polimerik tutkallarla sıkıştırılarak üretilmiştir. Söz konusu kontrplak malzeme, “filmli beton kalıp kontrplağı” veya “filmsiz beton kalıp
kontraplağı” şeklinde üretilmektedir. Kontraplak yüzeyinde film tabakası olarak özel reçine vardır....
,,,,
• Hafif fakat yüksek dayanımlı,
• Rahat kullanımlı,
• Çevre dostu,
• Uygulaması geniş alanlara sahip bir malzemedir.
Plywood ağaç tabakalarından oluşan bir paneldir. Plywood çok iyi mekanik
dayanıklılığa sahip olmasına karşın hafif bir malzemedir. Katman sayısı genelde tek sayı olacak şekilde üretilir. Dış katmanlar genellikle panelin uzun ölçüsüne paralel yöndedir. Birbirini izleyen katmanlar birbirine dik olacak şekilde yapıştırılır. Bu üretim şekli dayanımı
artıran......
kaynak; http://megep.meb.gov.tr/mte_program_.../582YIM041.pdf

mrduran Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön