View Single Post
Eski 07-04-2007, 11:12   #1204
selluka
Ağaçsever

selluka's Avatar

Giriş Tarihi: 04-07-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi memet Mesajı Göster
Arkadaşlar, biliyorsunuz selluka çabalarımız geçen sene başladı. ilk bulduğumuz tohumların süs bezelyesi olduğunu anlayıp üzüldük.
Şansımız iyi gitti gerçek tohumlar bulduk.
Papatyam sağolsun dağıtımına katkısı tartışılmaz. Bu yüzden ayın üyesi olarak önereceğim. Katkılarınızı da bekliyorum.
Fakat beni rahatsız eden bir konu var.
Çabamız en fazla üyemize tohum dağıtmak için oldu. "Bir iki küçük istisnamız olmadı değil." ama, foruma girip ben de tohum istiyorum diyen, tohumu aldıktan sonra kaybolan kişiler de var. Ya da tohumu alana kadar forumda kalan, sonra giden kimi üyeler.
Ben bütün iyi niyetime rağmen bu durumdan rahatsızlık duyuyorum.
Forumda tohumunun durumu konusunu heyecanla ve aktif olarak aktaran arkadaşlara da haksızlık yaptıklarını düşünüyorum bu kişilerin. Size açıklama gereği duydum.
Arkadaşlar merhaba,
Ben uzun süredir internete giremiyorum. memet'in bu mesajını görünce de üzerime alındım açıkçası. Girdiğim zamanlarda kaçırdığım yerleri mutlaka okuyorum. Sellukalarımı hala ekemedim. Çünkü bu ara işim gereği her hafta başka bir şehirdeyim ve ev arkadaşım da sorumluluk almaya uygun bir kişiliğe sahip değil. Su kaplumbağama günde 2 kere yem vermeyi bile unutuyor. O yüzden sellukalarımı ekip ona teslim etmek istemedim. İnşallah evime dönünce ben de sellukalarımı ekeceğim. Emin olun sizlerin tohumlarını görünce çok heyecanlanıyorum. Fakat zaten sayısı az olan selluka tohumlarımı sorumsuz ellere teslim etmek istemedim. Bu nedenle ortadan kaybolanlar kategorisine girmek istemiyorum. Sellukalarımı ekememiş olsam da buralardayım, takip ediyorum. En kısa zamanda ekeceğim. İşim gereği malesef bu ara sürekli seyahat etmek zorunda kalıyorum. Ama emin olun ben de çok sabırsızlanıyorum.

Tohumları çimlenen arkadaşları tebrik ediyorum. Şimdi benim tek korkum tohumlarımı ektikten sonra çimlendiklerini göremeden yine seyahate çıkmak zorunda kalmak. Bu durumda sellukalarımı emin ellere teslim etmem gerekecek. Hepinize kolay gelsin.
Sevgiler...

selluka Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön