View Single Post
Eski 16-03-2012, 21:20   #862
Halil Önen
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-01-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tufan Mesajı Göster
Sn. Halil Önen; gönderdiğiniz Etidot-67 elime geçti, havaların düzelmesini bekliyordum, yazılarınıza son bir göz atayım dedim,, Bir yerlerde hata mı var acaba? Daha önceki yazılarda da belirtilmiş, en fazla binde 5 oranı. Şu demek; 1000 litreye 5 kilo. 100 litreye 0,5 kilo yani 500 gr. O zaman 20 litrelik sırt pompasına 100 gr. 15 litrelik sırt pompasına 75 gr. Hesap doğru mu ? ,, iyice karıştı bu oran işi Siz kullanımlarınızda farklı gr.lar belirtmiştiniz, rica etsem , tekrar gözden geçirir misiniz? Kolay gelsin...
Tek başına Etidot67 kullanacaksanız bu oranlarda kullanılmalı. Ben de böyle kullanıyorum.

Ama Etidot67+gülleci bulamacı + sirke karışımında oranı Etidot67'yi 300 gr a kadar düşürüyoruz.

Gülleci bulamacı ana ürün ve Etidot67 takviye yapılan ürün durumunda oluyor.

Bunu zeytinde _hastalık durumunda_ 5 defa kullandığımızı düşünüyoruz. Bu kadar _ her seferde 5 kg._ etidot67 çok gelir.

Şimdi bu Gülleci karışımına 300 ml. deniz yosunu_ alg_ da ilave edildiğini düşünün. Ama tek başına deniz yosunu daha yüksek oranlarda kullanılıyor.

Yani Tek başına 5 kg Etidot67 ile Karışımda kullanılan 300 gr. Etidot67 aynı sonuçları veriyor.

Bu yıl bunu tekrar tecrübe edeceğiz.

Halil Önen Çevrimdışı   Başa Dön