Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi soilless
Sn Servet Aydoğan,
723 no.lu mesajınızda
Sayın MeyveliTepe,
Araştırmalarınızı ve deneyimlerinizi paylaşmanızı ilgiyle izliyorum ve çok faydalandığımı belirtmek istiyorum.
Teşekkürlerimle.
Demişssiniz sanırım o zamanki mesaj trafiği içinde destek ve iyiniyet mesajı iletmişsiniz ve de özellikle araştırma ve deneyimleri ilgiyle takip ettiğinizi söylemişsiniz ne güzel bence mahsuru yok. Hatta bu konu başlığına ilgi ve alakanızın daim olmasını dilerim ancak ,
bence pek ilgi ve alaka göstermememişsiniz ya da çok hızlı bir değerlendirme yapmışsınız çünkü benim Rafine olmayan kaolin kullanımına ilişkin bir yorumum ve iddiam olmadı. İsterseniz 709 no.lu mesajımdan itibaren benim mesajlarımı tekrar okuyun.
Ben de zaman zaman hızlı anlık değerlendirme hatalarına düşebiliyorum ancak fikir bazında değil kelime bazında oluyor.
|
Sn. Soilless,
Demişsiniz ki ;
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi soilless
Sn Deveciarmudu,
Sn Ensar foruma uzun bir süredir girmiyor. SunShader|Sun-Guard Kaolin Kili|Omri|Biochar|Biohumus buradaki adresdeki iletişim bilgileri ile kendisine ulaşabilirsiniz sanırım.
Ayrıca hem benim hem forum üyelerini bilgilendirme amacıyla daha önce kaolin kili kullandınız mı? Kullandı iseniz;
- Sadece deveci armudu için mi kullandınız,
- ne kadarlık bir alan için,
- hangi özelliklerde kaolin,- mevsim olarak ne zaman,
- uygulama sayısı,
- VE en önemlisi nasıl bir sonuç gözlemlediniz?Aslında bu sorular yanıtları su gibi okunacak hep merak edilen sorulardır.
|
Şimdi varsayalım ki Sn. Deveciarmudu rafine olmayan (Sn. Ensar'ın ürünü başlangıçta rafine değildi yanlış hatırlamıyorsam, son durumu bilmiyorum) bir kaolin kili kullandı ve ürünlerinde iyi bir sonuç aldı . Bu durumda herkese
- Bak rafine olmayan kaolin de işe yarıyormuş işte
deme hakkımız olmadığını belirtmek istemiştim sadece.