Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gülenmelek
Sayfanız hayırlı olsun, beğenerek baktım fotolara 
6. mesajdaki Ferocactus Emoryi galiba. Siz yine de araştırırsanız daha garantili olur.
Kediler sağolsun, bendekinin dikenlerini kırmasalardı daha güzel olacaktı 
Güle güle büyütün 
|
Çocuklar, kuşlar, kediler ve rüzgar.... Bizim zavallılar neler çekti bir bilseniz. Son fırtınada çiçeklerimizin yarısı ve kaktüslerimizin büyük bölümü parçalandı maalesef.
Sayfaya biraz yükleme yapayım sonra isimler konusunda araştırmaya başlayacağım. Sayfamı ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selis
Umarım daha da çoğalacaklardır.. 
|
Teşekkürler sevgili selis, Bu akşam sahilde dinlediğim bülbüller İzmir'den bana doğru zengin bir paketin yola çıkacağını müjdeledi.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yener.T
Sayın Doğayla Barış kaktüs sayfasını açmanız çok güzel olmuş.Aramıza hoş geldiniz,fotoğrafların devamını beklerim.Selamlar.
|
Çok teşekkür ederim Yener bey. Sizin gibi değerli dostlarımız öyle güzel sunumlar yapıyorsunuz ki haliyle bizlerde sizlere bakarak cesaret buluyoruz. :-)) Saygılarımla.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi jineop
Sevgili arkadaşım, hayırlı olsun... Kış onlarsız olmuyor. Keyifle kal..
|
Teşekkürler sevgili jineop. Ben de seviyorum onları, çok şirin şeyler. Sevgiler.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Kedi Tırnağı
Sayfanız hayırlı olsun. Umarım devamı da gelir. En solda sarı çiçekler açan sukulentiniz yanlış görmüyorsam eğer; Sedum Palmeri. Benim sayfamda da var. Kara dayanıklı bir bitkidir.
|
Teşekkür ederim. Evet çok dayanıklı bitki gerçekten. Bahçede don var ayaz var , bana mısın demeden salkım salkım çiçek açıyor.