agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Kaktüs ve Sukulentler > Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri
(https)

Beğeni Düzeni40Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-02-2012, 21:11   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 07-01-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gülenmelek Mesajı Göster
Sayfanız hayırlı olsun, beğenerek baktım fotolara
6. mesajdaki Ferocactus Emoryi galiba. Siz yine de araştırırsanız daha garantili olur.
Kediler sağolsun, bendekinin dikenlerini kırmasalardı daha güzel olacaktı
Güle güle büyütün
Çocuklar, kuşlar, kediler ve rüzgar.... Bizim zavallılar neler çekti bir bilseniz. Son fırtınada çiçeklerimizin yarısı ve kaktüslerimizin büyük bölümü parçalandı maalesef.
Sayfaya biraz yükleme yapayım sonra isimler konusunda araştırmaya başlayacağım. Sayfamı ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selis Mesajı Göster
Umarım daha da çoğalacaklardır..
Teşekkürler sevgili selis, Bu akşam sahilde dinlediğim bülbüller İzmir'den bana doğru zengin bir paketin yola çıkacağını müjdeledi.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yener.T Mesajı Göster
Sayın Doğayla Barış kaktüs sayfasını açmanız çok güzel olmuş.Aramıza hoş geldiniz,fotoğrafların devamını beklerim.Selamlar.
Çok teşekkür ederim Yener bey. Sizin gibi değerli dostlarımız öyle güzel sunumlar yapıyorsunuz ki haliyle bizlerde sizlere bakarak cesaret buluyoruz. :-)) Saygılarımla.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi jineop Mesajı Göster
Sevgili arkadaşım, hayırlı olsun... Kış onlarsız olmuyor. Keyifle kal..
Teşekkürler sevgili jineop. Ben de seviyorum onları, çok şirin şeyler. Sevgiler.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Kedi Tırnağı Mesajı Göster
Sayfanız hayırlı olsun. Umarım devamı da gelir. En solda sarı çiçekler açan sukulentiniz yanlış görmüyorsam eğer; Sedum Palmeri. Benim sayfamda da var. Kara dayanıklı bir bitkidir.
Teşekkür ederim. Evet çok dayanıklı bitki gerçekten. Bahçede don var ayaz var , bana mısın demeden salkım salkım çiçek açıyor.

Düzenleyen Doğayla Barış : 26-02-2012 saat 21:59
Doğayla Barış Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-02-2012, 12:51   #2
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 15-07-2009
Galeri: 9
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Doğayla Barış Mesajı Göster
Teşekkürler sevgili selis, Bu akşam sahilde dinlediğim bülbüller İzmir'den bana doğru zengin bir paketin yola çıkacağını müjdeledi.
O bülbüller, o paketin bu güne aldığınız en karışık paket olacağını da söylediler mi? İşinize yarar ya da yaramaz ne bulduysam sokuşturdum içine

Bir de köyün yamacından aldığınız sedum çok güzel gelişmiş.. Çiçek açtı mı hiç? Onu merak ettim..

selis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-02-2012, 13:43   #3
Ağaç Dostu

Alıntı:
O bülbüller, o paketin bu güne aldığınız en karışık paket olacağını da söylediler mi? İşinize yarar ya da yaramaz ne bulduysam sokuşturdum içine

Bir de köyün yamacından aldığınız sedum çok güzel gelişmiş.. Çiçek açtı mı hiç? Onu merak ettim..
Harika
Mutlaka işe yararlar sevgili selis çok teşekkürler.
Ben yamaçta gördüğümde üzerinde salkım halinde şirin çiçekleri vardı. Ama bende açmadılar henüz. Başka saksıların dibine de minik parçalar sokuşturmuştum, canlı bunlar diye bir molekül olsa bile atmaya kıyamıyorum. Onlarda çok güzel gelişmişler, henüz dokunmadım. Saksı değiştirirken onları da arajmanlarda kullanacağım. Güzelleri sergilemem bitsin ben de size hoşunuza gidenlerden sürpriz yapabilirim .

Düzenleyen Doğayla Barış : 28-02-2012 saat 14:46
Eski 08-03-2012, 10:16   #4
Ağaç Dostu

Alıntı:
Sevgili selis göndermiş olduğun çok zengin paketi aldım, ne kadar mutlu oldum anlatamam.
Hele o sımsıcak kalbinizi de eklemişsiniz ya... çok duygulandım.
İlk fırsatta paket içeriğini burada (Köyde bitki müzesi) paylaşacağım.
Kaktüsleri de kaktüs sayfama ekleyeceğim. Tekrar teşekkürler. Sevgilerimle.

Düzenleyen Doğayla Barış : 11-03-2012 saat 21:50

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025