![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |||
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-01-2009
|
Alıntı:
Sayfaya biraz yükleme yapayım sonra isimler konusunda araştırmaya başlayacağım. Sayfamı ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Teşekkürler sevgili selis, Bu akşam sahilde dinlediğim bülbüller İzmir'den bana doğru zengin bir paketin yola çıkacağını müjdeledi. ![]() Alıntı:
Alıntı:
Teşekkür ederim. Evet çok dayanıklı bitki gerçekten. Bahçede don var ayaz var , bana mısın demeden salkım salkım çiçek açıyor. Düzenleyen Doğayla Barış : 26-02-2012 saat 21:59 |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bir de köyün yamacından aldığınız sedum çok güzel gelişmiş.. Çiçek açtı mı hiç? Onu merak ettim.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Mutlaka işe yararlar sevgili selis çok teşekkürler. Ben yamaçta gördüğümde üzerinde salkım halinde şirin çiçekleri vardı. Ama bende açmadılar henüz. Başka saksıların dibine de minik parçalar sokuşturmuştum, canlı bunlar diye bir molekül olsa bile atmaya kıyamıyorum. Onlarda çok güzel gelişmişler, henüz dokunmadım. Saksı değiştirirken onları da arajmanlarda kullanacağım. Güzelleri sergilemem bitsin ben de size hoşunuza gidenlerden sürpriz yapabilirim .Düzenleyen Doğayla Barış : 28-02-2012 saat 14:46 |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Hele o sımsıcak kalbinizi de eklemişsiniz ya... çok duygulandım. ![]() İlk fırsatta paket içeriğini burada (Köyde bitki müzesi) paylaşacağım. Kaktüsleri de kaktüs sayfama ekleyeceğim. Tekrar teşekkürler. Sevgilerimle. Düzenleyen Doğayla Barış : 11-03-2012 saat 21:50 |
|
|
|
|
![]() |
|
|