View Single Post
Eski 23-02-2012, 10:00   #866
mrduran
Ağaç Dostu

mrduran's Avatar

Giriş Tarihi: 20-08-2011
Sayın beyefendi;

Demek ben ifadeden aciz biriyim ki anlatamadım.

Şüphesiz sizin idealleriniz vardı ve yurduma yararlı bir insan konumundasınız şu an, ALLAH daha da ziyade etsin.

Yanlış anlamayın lütfen. Karşınızdaki kişileri de tanımaya çalışın. İlgili kişilerin yazılarını okuyarak intiba edinin.

Bir tarafta sunulan hizmetler para karşılığı. Daha da artsın işlerimiz, yurdum faydalanacak çünkü, doğal bu.

Diğer tarafta para beklentisi olmadan, severek paylaşımda bulunan birisi ve de mesleği gereği araştırmalarını pratik denemelerine aktaran. Hiç bir beklentisi olmayan.
Ben çok yararlandim şahsen ondan. Bilâbedel hemde. Beni aşan bilimsel yönlendirmeleri dışında, bir çok kaynağa ulaştım o ve benzer kişiler sayesinde, gene ücret ödemeden.

Acaba koltuğunuz rahatsız mı idi ki; onun yerine koyamadınız kendinizi.

İlgili kişi/kişileri zerre kadar tanımayan, her hangi bir telefon görüşmesi dahi yapmamış, sadece faydalı ve ücretsiz bilgi paylaşımlarından faydalanmış ve de bundan böyle sadece bu konuda sizle alakalı yazı yazmama hususunda kararlı biri olarak(başka sayfalarda ki güzel yazılarınız ve uygulamalarınız, paralı/parasız paylaşımlarınız hariç olmak üzere)....

Sayın kelimesi yazmaksızın yazdığıma cevabınızdaki ''sayın'' kelimesi yazmanızdaki inceliği tartışmalarda da göstermeniz dileklerimle.

Saygılarımla lütfen.

mrduran Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön