View Single Post
Eski 22-02-2012, 10:23   #864
mrduran
Ağaç Dostu

mrduran's Avatar

Giriş Tarihi: 20-08-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Remzi Sarıoğlu Mesajı Göster

...Sayın mrduran 804 numaralı yazı yazıldığında ağaçlar.net adâb ve uslûbu ile diye tepki neden vermediniz. Yoksa çok mu uygun buldunuz. Bunu çok merak ediyorum.....

Beyefendi,

Sizden ricam, koltuğunuza oturun, laptopunuzu dizlerinize koyduğunuz köpük bir levhaya koyun, elinizde çay, kahve.

Siz siz olmayın, karşınızdaki olun, karşınızdaki de siz olsun. Sanırım empati diyorlar. Baştan itibaren okuyun....lütfen.

Nereden nereye gelmişiz, kimler paraşütle tartışmaya dalmış. Karşınızdakinin yerinde olan sizde nihayette bir insansınız, sıfır hatalı olmak ne mümkün.

Fikirlere karşı çıkan herkesi alkışlarım, kişiliklere saldıranlara dikkat edin lütfen.

Karşınızdakinin yerine koyduğum sizin tavrınızı merak ediyorum.

Kalpler değil, fikirler darmadağınık olsa ne olur? Niçin daha ötesini isteriz hep. İnsanlığımız gereği ama niçin bizde daha çok. Daha çok mu insanlığımız? Bu yaşımızda kaynayan kanımızla gençlere nasıl örnek olup onları dengeleyeceğiz, bizleri mi örnek göstereceğiz?

Bol sağlıklar, kolay gelsin. Karşınızdakinin hüviyeti ve sabrı ile düşünmeniz dileklerimle efendim.

Saygılarımla lütfen.

mrduran Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön