View Single Post
Eski 01-02-2012, 10:06   #216
Benol Hazaroğlu
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-06-2007
Merhaba Adil bey

Size hoş geldin demek ve bahçenizi gezmek için geç kaldım biliyorum. Kısmet bu güneymiş.

Emekliliğinizde kolları sıvamış evinizin çevresini çok güzel düzenlemeye başlamışsınız çok da iyi yapmışsınız. Resimlediğiniz güzel Trabzon görüntüleri inşallah üyelerimizi de mest etmiştir belki buraları gelip görmeyi düşünürler.

Barbekünüz bittikten sonra sıra küçük bir süs havuzuna gelecek anlaşılan. İçinde nilüferlerin renk renk çiçek açtığı bir havuz ne kadar da güzel olur değil mi?

Benim yerim müsait değil yapamıyorum hiç olmazsa sizin bahçenizde görürür bu güzelliği seyrederim.

Bu arada komşuyuz tabii ki ben de şanada sahilde sitelerde oturuyorum. Sizin ve KAPTANzst ile bir Trabzon toplantısında tanışır sohbet ederiz mutlaka diye umut ediyorum. Belli mi olur belki avm de sizi Adil beymisiniz diye yanınıza gelirim.

Selim-i Ahir ile de bir serada karşılaşmıştık. Ona Ağaçlar nettenmisiniz diye sormuş ve öyle tanışmıştık.

Ortak siparişten aldığım plumeria tohumlarından size ve KAPTAZzst ye vereceğim eminim seranızda sizde bu güzel çiçeği yetiştirisiniz.

Komşunuzdan sevgi ve selamlar.

Benol Hazaroğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön