View Single Post
Eski 27-12-2011, 20:36   #46
Charlaux
Ağaç Dostu

Charlaux's Avatar

Giriş Tarihi: 13-06-2011
Bu arada aranızda hiç gliricidia sepium tohumu almayı düşünen var mı diye sormak istiyorum Çünkü hiç değilse birkaç yetiştirici deneyimlerini paylaşabilir,ben gliricidia sepium hakkında bütün bilgimi vermeye hazırım.

En son edindiğim bilgiye göre sağlık sertifikası ( Jezebel ve gümrük kuralları bölümünden) pek gerek olmuyormuş tohumda.Almak isteyenler bu ürünü kolayca ebayde bulup kendi istedikleri kişiyle anlaşabilirler.Benim önereceğim;

Gliricidia sepium -Tropical 'Madre de Cacao' 100 Seeds | eBay 'den ortaklaşa alım yapılabilir.Bana 30 tanesi yetti.25'ten 4 kişi bölüşürse sudan ucuz bir fiyata gelir.Shipping ücreti de çok tutmuyordu.Ayrıca tohumlar 40 gün geçse de tazeliğini koruyarak gelmişlerdi.

Gliricidia sepium -Tropical 'Madre de Cacao' 50 Seeds | eBay 2 kişilik olarak bölüşülebilir.Benim aldığım buydu.

İşimiz güvenli olsun diyorsanız pyto sertifikası iki kişi için kişibaşı 25 tl,4 kişi için 12,5 tl'ye geliyor.

Ebay'den almak istemeyenler için,e*species Tropical Seeds - WHOLESALE PRODUCT LIST

kayla@especiesbelize.com'dan da indirilimler gliricidia hakkında sorular için ulaşabilirsiniz.

Annemle dalgamız " Bir gün her evde gliricidia sepium olacak " benden başka 1 üye de daha olsun ona da razıyım

Charlaux Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön