![]() |
|
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Bu arada aranızda hiç gliricidia sepium tohumu almayı düşünen var mı diye sormak istiyorum ![]() En son edindiğim bilgiye göre sağlık sertifikası ( Jezebel ve gümrük kuralları bölümünden) pek gerek olmuyormuş tohumda.Almak isteyenler bu ürünü kolayca ebayde bulup kendi istedikleri kişiyle anlaşabilirler.Benim önereceğim; Gliricidia sepium -Tropical 'Madre de Cacao' 100 Seeds | eBay 'den ortaklaşa alım yapılabilir.Bana 30 tanesi yetti.25'ten 4 kişi bölüşürse sudan ucuz bir fiyata gelir.Shipping ücreti de çok tutmuyordu.Ayrıca tohumlar 40 gün geçse de tazeliğini koruyarak gelmişlerdi. Gliricidia sepium -Tropical 'Madre de Cacao' 50 Seeds | eBay 2 kişilik olarak bölüşülebilir.Benim aldığım buydu. İşimiz güvenli olsun diyorsanız pyto sertifikası iki kişi için kişibaşı 25 tl,4 kişi için 12,5 tl'ye geliyor. Ebay'den almak istemeyenler için,e*species Tropical Seeds - WHOLESALE PRODUCT LIST kayla@especiesbelize.com'dan da indirilimler gliricidia hakkında sorular için ulaşabilirsiniz. Annemle dalgamız " Bir gün her evde gliricidia sepium olacak " benden başka 1 üye de daha olsun ona da razıyım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
|