Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi efe-can
KAÇMAK Hayali Bir Başka Bahara Kalmış;
Bu köşeye uzun zamandır bir şeyler yazılmamış. Havalar soğuyunca canlılar sıcak ortamda yaşamak ister. Ne zaman sırtımız ısındı, insan kendini dışarı atrmak istiyor. Başlıyoruz kaçacak yer aramaya.
Ben beş yıldır sürekli köyde yaşıyorum. Zaman zaman bıkıyorum burada yaşamaktan. Acaba şehire mi gitsem diyorum. Giyerim tertemiz çizgili pijamalarımı uzun otururum kanepeye vs vs.
Ne zaman şehire insem başımda korkunç ağrılar başlıyor. Evde eşim yavaş konuş diyor. Bir türkü tutturmak istiyorum, eşim yukarıdaki diyor. Korkunç bir egzos dumanı, kömür kokusu, sabahın erken saatlerinde motor homurtuları, gece komşu gezmesinden ayrılırken çalınan korna sesleri vs vs vs. Sonra cama çıkıp, aptal gibi yoldan gelip geçenleri izliyorum. Birden köpeğimi özlüyorum.
Sabah erkenden, çantamı sırtlıyorum düşüyorum yola. Köye geldiğimde ise; bütün tavuklar, köpeğim bir karşılama töreni düzenlemişler. Köpeğim yüzümü yalıyor. Tavuklar paçama gaga atıyorlar.
Demli bir çay içmenin tam sırası. Yanına da bir demet türkü.
İşte benim özgürlük alanım. Yaşam böyle gel-git lerle geçip gidiyor.
KAÇMA FİKRİNİZİN SÜREKLİ SICAK KALMASI DİLEĞİYLE .SAYGILARIMLA......
|
Merhaba efendim,
Ne güzel, kâbustan erken uyanmışsınız.
Acaba esirgemeseniz, yer değişsek diyorum. O kâbus sonu güzelliklere bende kavuşsam. Kâbusa bile razı olduk bu şehir hayatında, ama uykuda. Uyandığımızda, bir baktık, gerçek yaşam daha da bir kâbus efendim

)
Çok güzel yaşantınız, ailece sağlık içinde, uzun seneler sürsün inşallah.
Kaçma hedefleri olan birinden,
Saygılarımla lütfen.