View Single Post
Eski 13-11-2011, 19:27   #542
izzetbey
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 25-09-2011
Şehir: Denizli
Mesajlar: 6
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Sn.İzzetbey, özelden sormuşsunuz ama buradan yanıtlayayım. Yayınladığınız resimler bugünkü durum ise daha kurumaya çok var. En uygun kıvamı yakaladığınızda (meyve büyüklüğü 1/3'e iner, renk kahverengi, meyve eti ne çok kuru ne de çok yumuşak) kıvamını kaybetmeden çok uzun süre ve sağlıklı saklama metodu vakumlamak. Hala geçen seneden bir kaç paketim var, aynen duruyor.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler ışığında Sn.MeyveliTepe.Bunları yapalı 10 günü geçti.Size farklı sorular sormamın sebebi,geçen sene biraz hüsrana uğramamdı.Ama sayenizde tecrübeleniyoruz.Size de iyi çalışmalar.

izzetbey Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön