Sadece, başka konuklar tarafından, yanlış anlaşılmasın diye yazıyorum, bu sayfaya, bir daha da girmeyeceğim.
Ben size inanıyorum. Ama diliniz, kaleminiz, tavrınız çok keskin. İncitici en azından(önceki ifadelerim ile değil). Allah sizlerinde, bizlerinde ölmüşlerine rahmet etsin. Şahsınız ve ailenize saygısızlık haddim değil.
Fikirlerinize de saygım sonsuz, ama farklı fikirdekiler de sizden o saygıyı görebilmeli.
Konu birlikte olabilmek. Sizinle aynı fikirde olan birisi(Mesela ben), yanlışlıkla sayfanıza girdim, girmez olaydım, daha baştan, bana çalakalem saldırı olan bir ortaklıkta nasıl olunabilir.
Ben sizi bir yere koymadım ki ''ilgilendirmiyosunuz'' dediniz bana, hala inciten ifade ile.
Benim dediğim, ortak olmam gereken bir konuda,neden dışlandım. Bu tavırlar neden bana dedim(ben diyorum, çünkü siyasi fikrinizi paylaşmıyorum), hemde ben hiç bir saygısızlık yapmadığım halde(Tanışmadık da). Kimsenin fikrine tu-kaka demedim, dinledim, saygı duyulacak tartışmalar yaptım. Sizin fikrinizde olan kişiler ile hemde, fark ne idi aranızda?, onlar keskin/sivri kelimeler kullanmıyorlardı, tartışmalara açık idiler. Elbet fikirleri de vardı konuşulacak. Fakat zikirleri münakaşaya/tartışmaya açık idi. Sivri ifade asla oluşmazdı. En samimi olanlarımız, ''de git lo'' diye karşı çıkardı, gülerdik, devam ederdik tartışmaya. Sizin ile nasıl tartışacam ki ben, sınırları çizilmiş dünyanızın, içeri kimseyi almamacasına kilitlenmiş kapı/aralığı.
Evlatlarınız ile ömrü bol, sağlıklı yaşamlar inşallah, kızınız tebrik ederim, hayırlısı olsun.
Ben münakaşadan kaçarım hep. İnsanların saygınlığına halel, asla getirmem. O demek, ben demek diye düşünürüm.
Ama genede deyeyim bari, meydanın orda, sanırım solda sokak içinda bakkal, kapıdan girince, dükkanın arka kapısını(açık idi ardına kadar) ve kapının ardında, 5-6 metre bahçeden sonra yaşadığı evi olan bakkal. Ev de, açık mavi ve beyaz boyalı bir ev idi(O kadar içime oturmuş ki, boyası çakılmış kafama). Siz şimdi cümlenizi düzeltirsiniz sanırım, evet tüm köylüm iyi olmayabilir diye. Benim yaşadığım yerde de insanlar mükemmel veya iyi değiller. Ben bile Hâşa mükemmel değilim.
Kullanmadığım kelimeyi mal etmişsiniz. Sizi mahcup etmeyeyim. ''Af ola''
Sağlıkla yaşayın inşallah. Saygılarımla lütfen.
Bu sefer özür yok,önceki mesajımdaki yeter bence. Kırıcı hiç sivri/keskin kelimem olmadı çünkü.
Fikrinize saygı duyan, fikrinizi icraatteki dilinize saygı duymayan biri.
|