Merhabalar efendim,
Nasıl görebilecektim ki ben, o sevgilileri ve kaplumbağayı, Sayın; Aygün ve Tura' nın müşterek çabaları olmasaydı.
Nerden bilebilecektim ki ben ''Kırkkilit'' i, Sayın Fatma Sunay' ın, Doğa ile iç içe yaşayıpta, ta içine nüfuz etme çabası olmasaydı.
Nasıl görebilecektim ''Nazlıcan'' 'ın, O muhteşem güzellikler içinde dahi, kendine has güzellikler ile ön planda yer alabileceğini(ALLAH Zeval vermesin-sağlık içinde ömrüne ömür katsın inşallah). Sayın Tonba' nın doğa ile bütünleşme çabaları içindeki tesbiti olmasaydı.
Samimiyet nedir, nasıl öğrenebilecektim ki ben, Sayın Aygün Hocamın, ütüsünü bile içten itirafını,.. medeni cesareti olmasaydı.
Nerden varabilecektim ki ben muhayyile azmine, Sayın Ligustrum'un, istenirse, sıpanın da doğa içinde gözlemlenebileceği sonucuna, güzel tesbiti olmasaydı.
Nereden bilebilirdim ki, Sayın Eser İlhan' ın bilgeliğinin, ''fotoşop''; sadece doğallığın yaşlılık izlerinin ört bası için değilde, doğallığın yaşam izlerinin daha net algılanabileceğine vesile olabileceğini.
Nasıl diyebileceğim ki, Siz Sayın Nuri Murvet' in paylaşma/birleştirme/konuşturma/tartışma/münakaşa/birlikte hazmedilecek-paylaşılacak sonuc....
Olmadı..son paragrafı yok sayın, değerlendirmeyin, mümkünatı yok,olamaz ki.. Zaten amacı o, demeye gerek var mı ki?
Siz Sayın Hocam Nuri Murvet, Sağ olun, bu güzel sayfa ile amaçlarınızı, amaçlarımız ile birleştirebileceğiniz için.
Sayın Hozat Hocam' ın cümlesi ile;
''Paylaşmak Güzeldir''
Cümleten saygılarımla lütfen.
|