Efendim;
Mutluluğu aile efradından taşan, bizleri de mutlu edebilen size, şahsınızda tüm ailenize teşekkür ve saygılarımla lütfen.
Her şeye çözüm üreten gözleriniz yanılmamış efendim. Sayfam yok. Sadece güzel kişilerin, içindekilerini yansıttığı bahçeleri dolaşmak ile yetiniyorum. Daha da ulaşamadığım nice güzel insanların bu sitede olduğunu biliyorum.
Siz lütfen çalışıp esin, tek isteğimiz arzumuz bu. Gönül/Kalp yansımalarınız, nakşediniz bize yeter. Sayenizde 4 x 5 Lt. turşu kurduk, cebren de olsa. Eeee.. güzellik ve mutluluk da sizden beleş geliyor. Hediyeniz bu bence.
Evlatlarınıza ayrıca teşekkürler, atölyenize elkoyup sizleri bizlere mal etmişler. Babalarının yolundalar bence. İyi ediyorlar.
Elbetteki ALLAH' ın izni ile. Ama ne buyurmuş yaradan ?... Hiç ölmeyecekmiş gibi çalışmak...
Haddim değil Sayın Fatma Sunay' ın 20 tanımlamasının üzerine çıkmak. Lakin sizde bunun güzel bir örneğisiniz efendim. Işıkları ile etrafını aydınlatanlardan....
Saygılarımla Lütfen.
Haa.. İzmir. Adı üzerinde efendim..'Kalleş havası'' ile Vealeykümselam der saygılarını sunarlar.4 mevsimlik güncel hayatı ile
Düzenleyen mrduran : 15-10-2011 saat 00:08
Neden: yazılım
|