View Single Post
Eski 13-10-2011, 21:33   #23
pria
Ağaç Dostu.

pria's Avatar

Giriş Tarihi: 06-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mine Pakkaner Mesajı Göster
Reishi shitake maitake mantarlarından elde edilmiş bir drogu bir süre doktorumun önerisiyle kullandım (bu arada her içtiğim kapsülde işe yarar mı ki, Jilber Bey yaramaz demişti diye tedirgin oldum) şifa buldum. Kısaca kesin yargılı olmamak gerektiğini düşünüyorum.
Mine Hanım,

Bakın.. ''Tıbbi Onkoloji Derneği'' var..Ama.. internet sitelerinin en altında ''Tıbbi Onkoloji Derneği web sitesi Novartis Onkoloji'nin karşılıksız eğitim katkılarıyla hazırlanmıştır.'' diye bir ibare var..
NOVARTİS bildiğiniz gibi bir ilaç devi..
Bence insanların alternatif tıbba yönelerek şifa bulmaları yerine,bu dev firmanın ürettiği çok pahalı kanser ilaçlarını tercih etmelerini isterler kanısındayım..

Şimdi..REİSHİ mantarının bazı kanser türlerinde yararlı ve etkili olabileceğini yazan bir Türk doktoru Doç. Canfeza SEZGİN'e mi inanalım..yoksa NOVARTİS'in karşılıksız (!) katkılarıyla hazırlanan Tıbbi Onkoloji Derneği web sayfasında,aşağıdaki bilgiye mi inanalım:

''... Bununla birlikte alternatif tıp alanında kullanılan en popüler bitkisel ilaçlarından potansiyel umut taşıyanları ise modern tıp uygulayıcıları tarafında sorgulanmış ve iyi dizayn edilmiş çalışmalarda anlamlı sonuçlar elde edilememiş ve bu alanda kullanımı destek görmemiştir. Bu tip ilaçlara en iyi örnek; ökse otu ekstresi (mitsel veya ıskador), kantaron otu, aloa vera, zakkum, reishi mantarı sayılabilir. Bu gün Avrupa ve Türkiye'de birçok web sayfasında bu ürünlerin kanser hastalarına bir umut olarak sunulduğu ve uygulandığı görülebilir.''

T1bbi Onkoloji Dernei

Doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmak ta zor..
Birinin ak dediğine diğeri kara diyor..
Ama dediğiniz gibi kesinlikle önyargılı olmamalı.
Basit,ucuz bir bitki,günün birinde harika bir ilaç üretiminde kullanılabilir.
Reishi drogundan şifa bulmanıza ayrıca çok sevindim.
Geçmiş olsun.

pria Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön