Sayın Beyefendi; Vallahi de, Billahi de, Tallahi de ben bu güzel siteden kimseyi tanımam. Aynı yeminlerle de şiddetle isterim ki, siz veya Ahmet veya Mehmet yapsın/başarsın bu ve buna benzer yenilikleri. Emekli bankacıyım. 1 m2 arazim yok. Hayallerim var, köy kökenli biri olmam hasebiyle. İlgim bu nedenledir. Kara cahil biri olarak gözlemim; Karşı karşıya olsak; karşımdakinin gözlerine bakarım, gözlerini benden kaçırıyor, konuşurken gözlerime bakmıyor, eli terliyor/titriyor, kem-küm ediyor..
vb. gibi hatalı da olsa faydalanabileceğim bilimsel bir argumanım yok. Elimde kaldı yazılanlar. Cümle ve kelimeler.
Alıntı:
Bazı üyelerin konuyu sulandırması
|
Alıntı:
bilimsel olmadığını idda etmeleri
|
- Rica ediyorum. Sululuk olmasın, ciddi olsun..lütfen.. diye
Alıntı:
ayın mrduran; Sizin de uyarılarınızı ve tavsiyelerinizi dikkate alacağım,eleştiri ve uyarılarınız için teşekkür ederim... Yalnız şunu belirmeden geçemeyeceğim; foruma yazmadığım sürece forumdan uzak kalmadım,sürekli takip ettim...Benim foruma ara verme nedenim,eleştiriler değildir...Sulandırma,ticari çıkar amacıyle karalama ve hakarete varan (burada yazılmayanlar da var)
|
-Bu adam kendi bildiğini okuyor. Acaba beni Ti ye mi alıyor, bu kadar kaba olmamalı, Bana saygı duymuyor.. diye yargıya varıyorum. Ön yargı değil, kendisi dedi cümlesi ile. Ben rica ediyorum, o hala bana inat yapıyor sanki...Acaba bu beni potansiyel müşteri olarak değilde, koyun mu görüyor.
-Acaba o saniyede, Patagonya, Sibirya buzulları, Gobi çölünde de birisi bu '' Tek/İlk '' kelimelerini etmiş olabilir mi ve bu bey de bunu duymamış olabilirmi...?
Alıntı:
1996’dan sonra yoğun olarak GDO’lu mısır, soya, kolza, pamuk üretiliyor. GDO’lu üretimin toprağı nasıl etkilediği, hayvan ve insan sağlığını nasıl etkilediği henüz bilinemiyor.
|
- 1996' dan 2011' e 15 sene eder. Etkisi bilinmiyor, ama bu bey 7 senede, 2 ürününkünü biliyor.. Çok akıllı olmalı veya tezgahtar ağzı yapıyor...
Alıntı:
oysa diCO tamamen bilimsel,işlevleri bilimsel olarak ispatlanmış,tartışmaya mahal bırakmayacak bir üründür...
|
-B5a bilimsel değil demek. O adına/Ünvanına saygı duyduğum Prof. niçin ve neyi savunma adına çıktı ki o zaman. Yurt dışına çıkacam falan da dedi hatta. Ciddi bir havası vardı. Lakin Bu son cümle yi, o etmiş olamaz.
Alıntı:
Fuarlara katılımı mikrobiyal lisans ve tescil,aynı zamanda bilimsel çalışmaların hızı ve sonuçları belirleyecek...
|
- Ne yani.. bilimsel idi hani. Fakat bitmeyen bilimsel çalışmalar da varmış.
Sonuç ; Sevgili bey efendi.. ricam sizden. Hemde sizin fabrikanız ve de bu ürüne şiddetle ihtiyacı olan yurdum adına. ALLAH rızası için, siz çıkmayın karşılıklı görüşmelere. Ürününüzün satma ihtimalini bile yok ediyorsunuz. Hemde siz şahsen. Rakibe gerek yok. Siz 10 rakip edersiniz. Saygı duymuyorsunuz bize, Saygı uyandırmıyorsunuz kendinize, ortaklarınızın emek/sermaye/umut/çaba/şansını yok ediyorsunuz. Acaba, Gübre gibi bir ürüne, reklamlarınızda, ALLAH (c.c) dediğinizden dolayı çarpıldığınızı düşünerek mi, bunun reklamlarında o kutsal ibareyi kullanmadınız? İnanmak istiyorum ürününüze, ama şahsınız olmadığı surece. Ya da sus pus olursanız. Konuştukça batıyorsunuz. Ellerinizden değil, ayaklarınızdan bile öperim. Yeter ki ürün yapın. Samimiyetle ama.
Özür ve saygılarımla.
Kimyanın K 'sinden anlamayan, ama dalga geçilmesine de izin vermicek kadar akıllı anadolu insanı