View Single Post
Eski 03-10-2011, 09:45   #34
mrduran
Ağaç Dostu

mrduran's Avatar

Giriş Tarihi: 20-08-2011
Sayın Rafet bey;
İyi günler olsun/kolay gelsin inşallah. Delilik konusunda kaba kaçmasın örnek. Kör ile yatan şaşı kalkar. Ne mutlu ki siz bulmuşsunuz o deliliği. İnanın ömrünüz artacak ve bizim gibilere de bulaştırıp, ömrümüze ömür katacaksınız. Cephanenizi bol keseden savurmayın. Zaten yeri geldikçe atıyorsunuz. ''Hep'' atmıyorsunuz.

Sayın Halil bey;
Ben, ''madalya peşinde değilim. Vatanım, görevim için yaptıklarım, madalya ile ölçülemez'' diye haykırıyorum sizin doğal sahnenizden. Oldu mu bilemem, Sizin kadar becerikli değilim galiba doğaçlamada)) ''Hep'' atmadığınız da belli idi, tarım ile olan araştırmacı, denemeci, yenilikçi, bilgi arayıcı, bulunca uygulayıcı, bunu yaparken de tabiat gibi ''Bir ek bin al'' misali bizleri de aydınlatıcı kişiliğinizden. Hakkımdaki kişisel tahminlerinizde de bunu yaptınız. Ben zaten sizden korkmuştum. Rafet bey de korksun, direnmesin.

Sayın Gümetepe;
Size de iyi günler olsun inşallah. Ve Enver beye çok çok selamlar, tabii ki çok özürler katarak. Böyle bir mücadelede işe soyunmasını, takdir etme duygusundan mahrum biri olarak algılamasın beni lütfen. Cehaletime, kabalığıma versin.

İsmim; İsmail Hakkı
Doğum; 1952-Diyarbakır
İkamet; Bostanlı-İzmir
Özü.)).; 17 yaşına kadar baba mesleği(TCDD) gereği köyde yaşantı, Lise mezunu, Banka emeklisi, Gözleri nedeniyle, son 2 senedir ilgilenemediği kitap meraklısı. Türk(ön Türklerden günümüze dek), Türkiye ve Savaş Tarihi, Bilimin yazıya döküldüğü ilk zamana ait kitaplar(2 bin civarı belgesel/dökümanter olmak üzere toplam 4 bin civarı).
Sevdikleri; Mistik, klasik, gerçek yaşam, doğa, değer verilen dostluklar. Taa.. 10 yaşımdan itibaren. Rahmetli Babaannem ve Babam sayesinde(Yani yaşım itibarı ile değil).

Amacı.. Özünu bulmak ve ona dönmek (Bakınız üstteki Öz'e......)))). )

Afedin lütfen.Uzattım.
Başta Enver bey olmak üzere hepinize saygılarımla.

mrduran Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön