Ensar bey zaten telefonda görüşüyorduk ama madem burada da sormuşsunuz bende açıklayayım.
Öncelikle bir kaç ismi bir arada yazarak kutuplaşma yaratmıyormuyuz ? Ben bulunduğum yerdeyim, burdan da böyle gözüküyor, kendi adıma, kendi doğrularımı yazıyorum.
Eğer bir yerde olmam gerekiyorsa, orası doğal yetiştiricinin, köylünün , üreticinin yanındayım, dolayısıyla evsafı en iyi olan ürünü, en uygun fiyata temin edilmesinin yanındayım.
Önceki yıllarda sizler de, bizler de Sunguard kaolini kullanıp, fiyatı dışında memnun da kalmıştık.
Doğrusu ben sunguard kaolini, sun-guard la aynı sanıyordum. Şaşırdım mı ? evet şaşırdım.
Araştırmalarınız için kutluyorum.
Firma yetkilisi içeriği hakkında doğru beyanda bulunduğunu ve arkasında olduğunu, Amerikadan ithal ettiğini, sorsaydınız Sunguard ve sun-guard ın iki farklı ürün olduğunu, hiç bir zaman omri listesinde olduğunu söylemediğini,fakat kimsenin de bunları sormadığını belirtiyor. Dolayısıyla bu hepimizin kendi yanılgısı oldu. Keşke farklı bir isimde olsaydı.
Ürünün kendi sitesinde, başka bir ürün için var olan literatürü kullanması ise, daha önce atıfta bulunulan ürünlere yapılan iddaların aynısı, bu durumda bu ürünüde kapsar.
Sunguard şu an için kullandığım kendini kanıtlamış tek ürün. Tavsiye ederim. Aynı şekilde diğer ürünlerinde başarılı olması en büyük temennimiz. Öyle olmasaydı bahçemizde diğerlerine de şans vermezdik.
Sun-guardın ülkemize kazandırılmasını canı gönülden destekliyorum. Sun shaderin sonuçlarını aldıktan sonra buna karar versek daha iyi olmaz mı? belkide gerek kalmayacak.
Şaka bir kenara Surround, sun-guard ı kim ithal ederse, üstelik uygun fiyata ellerine sağlık, alkışlarım.