Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Periş
Sevgili Birol kumruları bende çok seviyorum her gün sabah muhakkak benim balkondalar beyaz lilium harika düünceniz çok güzel normal saksıları askılı saksı yapma fikri çok güzel bendemi denesem güzel görünüyor Sakızlar küpeli çiçeginiz harika maşallah renk cümbüşü evet bu köşe gerçekten çok güzel olmuş ellerinize o güzel yüreginize saglık
|
Sayın Periş;
Çocukluğumdan bu yana kuşlara karşı ilgim fazla olmuştur. Kumruların tuhaf bir çekiciliği var. Hem sizden korkarlar hem de ''bak sana güveniyorum'' der gibi tedirgin bir şekilde yakınlaşmaya çalışırlar.
Vardır belki ama askılı saksıların büyüklerini ben görmedim. Küpelinin birini askılı saksıda almıştım, gözüme küçük görünüyor. Askılı saksıyı kendin yapınca istediğin büyüklükte saksı kullanabiliyor askıyı dilediğince uzatabiliyorsun.
Düşünüyorum da askıları ayarlayıp 4-5 sıra üst üste saksıda yetişen petunyalardan petunya duvarı yapılabilir.
Askı kısmının iplerini boncuklarla süslemekte mümkün.