![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Birol kumruları bende çok seviyorum her gün sabah muhakkak benim balkondalar beyaz lilium harika düünceniz çok güzel normal saksıları askılı saksı yapma fikri çok güzel bendemi denesem güzel görünüyor Sakızlar küpeli çiçeginiz harika maşallah renk cümbüşü evet bu köşe gerçekten çok güzel olmuş ellerinize o güzel yüreginize saglık |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-06-2007
|
Alıntı:
Çocukluğumdan bu yana kuşlara karşı ilgim fazla olmuştur. Kumruların tuhaf bir çekiciliği var. Hem sizden korkarlar hem de ''bak sana güveniyorum'' der gibi tedirgin bir şekilde yakınlaşmaya çalışırlar. Vardır belki ama askılı saksıların büyüklerini ben görmedim. Küpelinin birini askılı saksıda almıştım, gözüme küçük görünüyor. Askılı saksıyı kendin yapınca istediğin büyüklükte saksı kullanabiliyor askıyı dilediğince uzatabiliyorsun. Düşünüyorum da askıları ayarlayıp 4-5 sıra üst üste saksıda yetişen petunyalardan petunya duvarı yapılabilir. Askı kısmının iplerini boncuklarla süslemekte mümkün. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
20 günlük tatilin ardından biraz hüzünlü karşıladı bizi balkon. Sağolsun emanet ettiğimiz arkadaş vakti ölçüsünde, elinden geldiğince sulamış ancak başta küpeler olmak üzere galaların ve yeni ektiğim gaillardia ve bazı petunya fidelerim keyfi kaçırmış. Bunun yanında hoş sürprizler de yok değil. Celosia'larım açmışlar. ![]() Galaların saksılarına paylaştırdığım petunyalar açmaya başlamışlar. ![]() Melisa çiçek tomurcuklarını büyütmeye başlamış. ![]() Lablab sarmaşık çiçeklenmeye başlıyor. ![]() Kudret narı meyvelerini vermeye başlamış. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Çingene eteği papatyalar yıpransalar da çiçek açıyorlar. ![]() Bunlarda kedi tırnaklarım. ![]() Kızılay çiçeğimin sürgünleri tavana ulaşıp geri döndüler, hala da uzamakta. ![]() Cosmos çiçeklerimde papatyalar gibi yıpranmışlar, ilk çiçekleri mor. ![]() Çiçekleri geçmeye başlayan sarı galamın rengi kaçmış. Üzerindeki oluşumlar tohum sanırım. ![]() Bu arada komşumuz kumrular yavruları uçurmuşlar. Yeri beğenmiş olmalılar ki aynı yerde yeni yavruları büyütüyorlar. Düzenleyen Birol Ketenci : 19-07-2011 saat 20:26 |
|
|
|
![]() |
|
|