Öncemiz çiftçiydi.
Tütün,pamuk,kavun ,karpuz, ne varsa eker biçerken rahat şehir hayatı daha güzel göründü, şehre göç ettim .Yazı ,kışı baharı, karıştırınca , köy hayatına geri dönmek istedim.Hem köy hem şehir olan zeytin başkenti Akhisar ovasında beklentilerime yakın 18 dönüm toprağım oldu.
Aldığımda altı dönümü zeytinlik ,iki tütün damı ,100 Kw trafo 80 m. sondaj ve dörtlük milli su pampası hazırdı.
Altı dönümünde; 197 ağaç Edremit ve Trilye , iki ağaç Karga burun zeytin.
boş olan yerin altı dönümüne sekiz metre aralıkla 110 kök Chandler ceviz,Aralarına ,cevizler büyüyünceye kadar françoise cinsi şeftali .
Kalan altı dönüme de her biri beş kök olmak üzere;
Erikler; Can, erkenci Papaz ve geççi papaz Aynalı, üryani.,Friar ,Angeleno,Formosa, Santa rosa,Black diamond,Black amber,Fortuna ,İtalyan
Şeftaliler; Dixired ,Richmay Sprig crest ve nektarın Venüs.
Kirazlar; 0900 ziraat,Lambert,Stargold ve Kütahya vişne.
Armutlar; Deveci,Santa maria,Williams, Akça,
Badem ;Nonpareil ,ferragnes.
Kayısılar; Şekerpare,Roxana,Iğdır,Proyma
Ekşi kara,tatlı kara ve beyaz dut. hünnap.Hicaz ve deve dişi nar.limon ,portakal Mandalina,Defne, ıhlamur.kestane, Mor güz, Bursa siyahı ve Aydın sarı lop incir. Muşmula, Trabzon hurması, 60 kök ayva(limon ve ege 22)
Üzümler;10 kök olmak üzere Alphonse lavellla Ata sarısı,Hambug misketi,Crimson seedles,Red globe,Royal,Yuvarlak cekirdeksiz,Trakya ilkeren,İtalia,Gülnihal,Kokulu Karadeniz (izabella) .İkişer kök Bektaşi üzümü, böğürtlen, ahududu,