sayın doğalbahçe ve arkadaşlar,
miraclelarımla övünüyordum ama ne diyeyim en önemli dersi almamışım. miraclelarımdan ikisi dün balkonda sapasağlamdı bugün ise sağlammı yoksa değil mi ne yapmam lazım bilmiyorum zira kargamı,serçemi güvercinmi ne olduğunu bulamadığım ama bir bulursam falakaya ayaklarından yatırmayı düşündüğüm bir kuş

,uyurken sabahın köründe balkona dadanıp evde balkonda duran 2sininde tepesinden bütün yapraklarını hemde tomurcuğuyla yemiş

. hayret birşey, bir kuş hayatı boyunca görmediği,bilmediği bir bitkinin yaprağına nasıl dadanıp yiyebiliyor,çıtır çerez mi miracle'ın yaprakları..

pişmiş tavuğun başına gelmeyecek iş yahu. saksıları eve aldım son hali böyle. sadece yapraksız gövdeyi bırakmış.

siz siz olun tavsiyem kesinlikle büyüyüp ağaç olana kadar miracleları balkona çıkarmayın veya kuşlara karşı koruyun. 4 aylık emeğimi bir kuş çöpe attı.

sadece işyerimdeki 2 miracle şu an yapraklı sağlam durumda.)
şimdi benim sorum şu olacak sayın doğal bahçe ve ilgililer bu durumdaki bir bitki tekrar kökten sürgün verebilirmi yoksa 4 miraclemın ikisi ile vedalaşıyım mı.ne yapmalıyım bir bileniniz varmı?(lütfen bunu cevaplarsanız sevinirim).