Kaolini eğer kesme şeker ile kullanırsan meyve üzerinden daha kolay silinir. Yapıştıcıları, örneğin zeytinlerde yağmurlardan fazla etkilenmesin diye kullanmak daha iyi, uzun süre kalması için.
Kaolini tüylü meyve ( şeftali, kayası
vb. gibi) ve çilek
vb. gibi meyvelere atmamak gerekiyor. Çünkü yıkama ile çıkmıyor ve hoş olmuyor.
Domates gibi sebzeler kısa sürede olgunlaştığı için kaoline yapıştırcı olarak kesme şeker daha iyi gibi duruyor.
Kaolin kalıntısı insana özellikle mideye zararlı mı? Onu bilemem. Zararı olamasa bile iyi yıkamak ve sonra tüketmek daha iyi.
Kaolin ile delfin WG iyi uyum sağladı. Bunu Sn. Meyvelitepe de yazdı. Neemazal pamuklu bite de etkili kaolin ile karıştırılabilir. Ama delfin daha ucuz gibi. Sonra domates yeşil kurduna, salkım güvesine ve elma iç kurduna etkili, kaolinle bu meyvelerde iyi uyum ve başarı sağlıyor.
Labicuper bakır içeren sismik bir ürün. Toprağa karıştırılmamalı.
Gülleci bulamacı yoğun bir sıvı değil. 100 lt. suda seyreltirildiğinde daha da spreylenir hala gelir, ki köylüler bunu sırt tulumbası ile de atıyorlardı.