View Single Post
Eski 24-01-2011, 13:29   #19
Hhatice
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
Hhatice's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-12-2006
Şehir: Tekirdağ
Mesajlar: 2,876
Bende ki tarifte şu şekilde bunu da deneyin derim .

Herşey aynı malzemeyi sürüp yufkayı ikiye katladıktan sonra düz kenarından yuvarlıyoruz..Rulo haline gelen yufkadan keskin bir bıçakla dilimler kesip halkaları yağda kızartabildiğimiz gibi yağladığımız tepsiye dizip fırında da pişirebiliyoruz.

Yağdakini daha çok seviyorum .Fırında pişireceksem üzerine biraz pul biber serpiyorum .

Fırında pişen de hem yumuşak hem hafif oluyor.Buzlukta saklama kısmı en sevdiğim bölüm .Misafir geldiğinde elimin altında bulunması işimi çok kolaylaştırıyor.

Hhatice Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön