View Single Post
Eski 13-01-2011, 20:05   #98
memet
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

memet's Avatar

Giriş Tarihi: 18-02-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemo Mesajı Göster
Ben, yılan derisi ayakkabı giymiyorum.
Saygılarımla
Ayakabı giydiğiniz sürece hangi hayvanın derisini yüzüldüğü bir anlam ifade etmiyor. Zaten ben de size yılan derisinden söz etmemiştim kesilien bir hayvanın derisinden bir ayakabı giyiyorsunuz.
Bence burada bilgi sahibi olunmadan fikir sahibi olunmak gibi ülkemizin günümüz insanında yaygın ve kronik bir sorun olduğu ortada.
Ayakabı benzetmesi de çok manidar. Malum, kağıdı da aynı uygarlık bulmuştu. Ağaçların katledilmesine neden olduğu için kağıt kullanımı konusunda da buna benzer fikirleriniz olduğunu düşünmelimiyim acaba. Bu nedenle kütüpanelere de karşımısınız? bir sürü katledilmiş ağaçtan üretilmiş kitap istiflenmiş duruyor. oralarda.
Kapı ve pencerelerinizin ağaç olması da ayrı bir karmaşık durum tabi.

Bence önce bir şeye "bence öyledir o yüzden de karşıyım ben" demeden bir ne olduğunu öğrenmek gerekir.
İşkence gördüğü için daha iyi gelişecek bir canlı sizce ne derece gerçekçilikle bağdaşır. Bilmediğiniz bir konuda yapılan uygulamaların doğru olmadığı fikrine nasıl ulaştığınzı da öğrenmeyi isterim.

Doğal durumda olması için çocuklarınızı eğitim vermekten uzak tutma gibi bir fikriniz var mı? yoksa onların ileride bir meslek sahibi olması için bazı eğitimleri almaları gereğini zorunlu görüyor olabilir misiniz?

memet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön