Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi BenBen1967
Ev yemeklerine alıştırma diyeceğim ben diğer arkadaşların aksine. Zira çok tüy döküyorlar o zaman. Sütü ilk başlarda sulandırarak ver bağırsakları alışık olmadığı için istenmeyen şeyler olabilir ishal gibi. Benim ponçik tavuk piştiği zaman fırının yanından asla ayrılmaz . Balık yemez ama ton balığı konservesi açıldığında delirir miyav miyav hele bir verme sana da yedirmez resmen.Domates yer helede peynirlenmişse domates keyfine diyecek yok. Biz masada ne yersek haspamda onu yemek için herkesten önce sandalyeye kurulur ve bekler bir tabağa bir şey konsunda saldırsın. O yüzden masa kurulurken kovalanıyor mutfaktan. 
Bir de biz kediyi kısırlaştırdığımız için ona özel bir kuru mama alıyoruz biraz pahalı ama wiskaslar kof kilo yapıyor doyurmuyordu. Bu mama günde 60 gr veriliyor, garibim boş mama kabına bakıp ağlıyor alışık değil ki hep o kap dolu olurdu oda gidip gelip yerdi. 
|
garibim boş mama kabına bakıp ağlıyor lafınıza içim acıdı

yazık ben pek vermem o zaman.zeytin zararlımı???? bi ara sofraya çıkıp zeytin kasesini düşürdü.o zamandır yiyor zeytin.bende haliyle kuşkulanıyorum...