View Single Post
Eski 20-12-2010, 11:54   #202
malina
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2004
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bayindirmevki Mesajı Göster
Ben sık sık agaclar.net ile firma işbirliğinden bahsetmiyorum. "Nerede kalmıştık" diyen sizsiniz. Buna gönderme yapıyorum.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bayindirmevki Mesajı Göster
Bir forumun bir firma ile girdiği işbirliğinin sonuclarını tartışıyorum, Bundan çıkarttığım fikri söylüyorum, dereyi kurtarmayı değil. Önce bu tartışmayı bitirin. Dereye de sıra gelir.
Karar verseniz, işbirliği var mı yok mu? Ne mene bir işbirliği ki temizlikten önce geliyor? Ne tür çıkarlar olduğunu düşünüyorsunuz?

Dediklerimi anlayamadığınız türü cevaplar yazmışsınız. Demediğim şeyleri demişim gibi okursanız anlaşılmaz tabii... Yazılanlar yukarıda, tekrar okuyan anlar...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi acemi_caylak Mesajı Göster
İşte bu nedenle Ergene deresine uygulanacak en güzel çözüm, kimyasal atık deşarjını engellemek ve suya oksijen vermekten geçer.
"Kimyasal atık deşarjını engelleme" herkesin kesinlikle fikir birliğine vardığı bir şey zaten... Öneri diye yazmanıza bile gerek yok. Genel devlet politikasını bir yana bırakalım, kirliliklerini arıtmadan boşaltan firmalara karşı yerel belediyeler ne yapmış?

"Suya oksijen verme" Bunu belediye yapacak herhalde. Konusunda uzmanlaşmış bir firma olaya dahil olsa, para karşılığı bu işi yapacağı için baştan karşı olacaksınız demektir.

Bu arada, belediyelerin bu tür temizlik için yaptığı harcamalar, başka firmaya para ödemezlerse "bedava" yapılıyor anlamına gelmiyor herhalde...

acemi_caylak,
Bayindirmevki'nin sorunu sadece kullandığı dil mi? Yukarıda yazdığım mantık hatalarını siz farketmiyor musunuz?

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön