![]() |
|
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-07-2009
|
Alıntı:
Takılmışsınız. Dereyi nasıl temizleyelim, nasıl temizleyelim? Benden başı olmayan işin sonunu söylememi bekliyorsunuz. Önce agaclar.net, yok vazgeçtim siz. Çünkü olayı sahiplenmiş hep siz yazıyorsunuz. Bir öz eleştiri yapmanız gerekmez mi. Nerede hata yaptım da "Ergene Nehrinin temizliği Muratlı kolu üzerinde başladı" gibi masum bir başlık altında açılan konu bu düzeye geldi. Para kavgaları, kullanılan insanlar, verilen vaadler, tutulmayan sözler, eksik ve baştan savma yapılan işler, doğal afetleri ön görememek, insanları tehdit etmek, gönderilen malzemeyi takip etmemek. Hangi birini sayayım. İşi veren bile açık açık şikayet etmiş. Bu sorunları yaşatan firmayla irtibati ben mi kurdum? Yoksa agaçlar.net yok, yok hep siz benle muhatap olduğunuza göre, siz mi? Hiç öz eleştirinizi yapmadan. Bunların bir daha yaşanmaması için tedbirlerini tartışmadan. Öğle Ankarada bir firmanın uygulamasına katılıp da önlerine başka seçenek konmamış insanların yorumları ile değil gerçek bir beyin fırtınası ile tüm dünyanın uyguladığı seçenekleri tartışmadan. Dereyi nasıl kurtaralım? Olur; Ben söyleyeyim. Siz uygulayın. Derhal internet taramasına başlıyorum. Bir mikro mikrop bulur öneririm. Ne kadar demokratik olur! Önce öz eleştiri yapılsın. Karşı çıkanlar niye karşı çıkıyor diye suçlanacağına. Bu insanların karşı çıkmaları için gereken nedenlere niye sebep olduk diye düşünülsün. Soru sormaya ve yönetimin hoşlanmadığım işlerini eleştirmeye hakkım varken, bu hakkımı çarpıtıp, sanki dereyi benim cevabım kurtaracakmış gibi günlerdir sıkıştırıyorsunuz. Yok eleştiri yapıcı olmalıymış. Siz öyle yapıyorsunuz diye herkes de öğle yapmalı. Sanki yapıcı eleştirinin sonucu her zaman doğru çıkarmış gibi. Sizin için ağzımdan istediğiniz lafı almak dereden daha önemli oldu her halde. Konuyu çarpıtmayın. Bir forumun bir firma ile girdiği işbirliğinin sonuclarını tartışıyorum, Bundan çıkarttığım fikri söylüyorum, dereyi kurtarmayı değil. Önce bu tartışmayı bitirin. Dereye de sıra gelir. |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|