View Single Post
Eski 23-10-2010, 11:44   #28
Orhan Özbilgiç
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Question

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
..şimdiden çelikler alıp perlite daldırdım, işimi şansa bırakmadım.
.................................................. .................................................. ......................................
nurcanaybay Orhan bey ;
solanum'u yılın 12 ayı budayıp şekil verebilirsiniz.Zayıf dallarını temizlerseniz
daha sağlıklı ve tok bir görünüme sahip olur.İstediğiniz şekle sokabilirsiniz.
Fikir vermesi için bir fotoğraf yüklüyorum.
.................................................. .................................................. .........................................

Vildan Sönmez Tam 2 yıl önce teras başlığımı ilk açtığımda sevgili Nurcanaybay solanum almamı önermişti. Şimdi de çok güzel bir örnek eklemiş.
Bir yıl sonra aldım ama hiç gelişmedi, cılız kaldı.. Budayıp, bahara da saksısını büyütmeyi düşünüyorum. Belki biraz güçlenir. Belki biraz çıldırır
Solanumlarınız çok güzel olmuş arkadaşlar....
.................................................. .................................................. ................................................

Arkadaşlar;
agaclar.net' e üye olmanın yararları. İçinizde en şanslısı benim! Çünkü henüz saksısından toprağa dikmediğim için, hepinizin deneyimlerini ve sonuçlarını öğrendim. Eğer, beklenmedik bir olumsuzlukla karşılaşmazsam, en kolay ve en sıkıntısız ben yetiştireceğim.
Nurcan hanım' ın fotoğrafladığı formu tuttum. Sarı çiçekli Sinameki' nin yanına da yakışır hani. İkiside kışa kadar çiçekli.

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön