View Single Post
Eski 25-01-2007, 10:41   #9
malina
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,245
Göz kararı ile, 1 ölçü kırmızı mercimek, iki ölçü kereviz...
Bir iki havuç, bir iki soğan...

Kabaca doğrayıp havuçlar pişinceye kadar hepsini haşlayın.
Hepsini parçalayıcı yardımıyla çorba kıvamına getirin.

Yağlanma kısmı için farklı yöntemler deneyebilirsiniz.
Yağ + salça
Yağ + kırmızı pul biber + nane

Çorba tümüyle hazırlandıktan sonra, ayırdığınız yeşil yapraklardan bir bölümünü incecik kıyıp çorbaya katabilirsiniz...

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön